MAJA PRIZNALA DA IMA POLNU BOLEST! Plikovi joj izlaze svuda po telu već GODINAMA, gnusnim detaljima zgrozila sve! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je priznala, herpes vuče već godinama i plikovi joj izlaze svuda po telu!

MAJA PRIZNALA DA IMA POLNU BOLEST! Plikovi joj izlaze svuda po telu već GODINAMA, gnusnim detaljima zgrozila sve! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, sada i zvanično, boluje od genitalnog heresa, inače polne bolesti o kojoj je Republika već pisala, međutim, učesnica rijalitija "Zadruga" o tome nikada nije javno pričala.

Naime, rijaliti zvezda je sada u razgovoru sa cimerkom Žanom Đorđević priznala da već godinama vuče problem sa herpesom, koji joj, kako navodi, neretko iskače i izaziva joj smetnje.

- Meni herpes izlazi i na leđima... Ovde mi izlazi, znaš ti kako je to ružno kad se obuče kupaći?! Sad mi izašlo i sa leve i desne strane, namazala sam, pokazaću ti posle. Znaš kako boli herpes, da li je realno više, baš mi je ružno kad obučem kupaći... Godinama već imam to, evo i ovde mi je izašao, vidi, da li je moguće, je*ote - istakla je Marinkovićeva kroz šapat, očigledno misleći da niko neće čuti njeno priznanje, koje možete pogledati ispod u video klipu.

 

 

Podsećanja radi, Filip Car i Aleksandra Nikolić prvi su optužili Maju Marinković da boluje od genitalnog herpesa, te da je tokom jedne noći bila sa čak trojicom muškaraca, što je starleta u iziričito negirala. Inače, kako se nedavno pisalo, i Zvezdan Slavnić je navodno morao da poseti urologa zbog ovog problema, jer je u više navrata bio intiman sa rijaliti zvezdom.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading