U ZADRUZI SE OČEKUJE VELEOBRT: Zvezdan Slavnić najavio raskrinkavanje Maje, pa joj zapretio da će je UNIŠTITI!

Autor:

Zadruga

08.05.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić večeras raskrinkava sve o aferi sa Majom Marinković!

U ZADRUZI SE OČEKUJE VELEOBRT: Zvezdan Slavnić najavio raskrinkavanje Maje, pa joj zapretio da će je UNIŠTITI!

Foto: Pixabay.com, ST/D. Kadić

Zvezdan Slavnić nakon raskida sa Majom Marinković pokušao je ponovo da stupi u kontakt sa njom, ali i sa bivšom ljubavnicom Anđelom Đuričić. No, kako nijedna nije dala prođu, bar za sada, Slavniću se obilo o glavu to što je zapretio Marinkovićevoj. 

Naime, on je tokom njihove rasprave njoj zapretio ponedeljkom, nakon čega je ona burno odreagovala, pa mu je poručila da kod nje ne prolaze te rijaliti fore. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković raskinula sa Zvezdanom Slavnićem

 

- Šta ću videti u ponedeljak, to što si rekao? Ti misliš da to kod mene prolazi, odavno sam ja prevazišla to. Ja sam prebolela čoveka kog sam volela najviše na svetu, a ne ovo - poručila je Marinkovićeva. 

Spekuliše se da je Zvezdan hteo da otkrije sve o paklenom planu sa Marinkovićevom tokom večerašnje emisije ,,Pretres nedelje". Podsetimo, portal Republika prvi je pisao o dogovoru Marinkovićeve i Slavnića o njihovoj aferi, a poznato je da je starleta na njega bacila oko i pre nego što je ušla u Zadrugu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

Ovo je potvrdila i njena drugarica Tijana Ajfon u emisiji ,,Amidži šou", koja je ispričala da su pre početka Zadruge komentarisale da li je Zvezdan dobar frajer ili ne.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Tijana Ajfon Amig show

 

- Kad su bili na sistematskom, ona me je pitala ko je onaj Zvezdan, ja sam ukucala i videla sam da je deda, ona kaže da joj je bio zanimljiv. Zatvoren prostor, tamo se zaljubiš i u drvo - ispričala je Tijana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading