ZVEZDAN "PREVESLAO" ANĐELINE RODITELJE I MAJU: Nakon dobijene čestitke, traži Đuričićevoj razgovor i pomirenje!

Autor:

Zadruga

06.05.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković otkrila detalje Zvezdanovog plana sa Anđelom!

ZVEZDAN "PREVESLAO" ANĐELINE RODITELJE I MAJU: Nakon dobijene čestitke, traži Đuričićevoj razgovor i pomirenje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je raskinula sa Zvezdanom Slavnićem i napustila izolaciju, Maja Marinković je otišla da razgovara sa Slađom Lazić i Miljanom Vračevićem. 

Prepričala im je celokupnu situaciju iz izolacije, pa tražile njihove savete, s obzirom da joj nije jasno zašto je Zvezdan odlučio da je liferuje:

- Ne znam da li ima neku nameru, rekao mi je da nema. Mislim, rekao mi je da može da popriča sa ovom malom, ali da od pomirenja nema ništa, ali ne znam. Ja nisam glupa, samo sam bila malo grublja, rekla sam da neću da gutam neke stvari, jer znam da sam bila dobra. Ja ne podilazim nikome - govorila je Maja.

- Zvezdan Slavnić je neko kome se podilazi. Kao da hoće da te liferuje na neki lep način, kao da ti ne možeš bez njega, to mi se nije dopalo - rekla je Slađa.

- Nisam ja toliko zagrizla, da bih sve to trpela - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Ja ti samo kažem da se ne zavozaš, on je odjavio ženu sa kojom je bio 12 godina, šta je Anđeli uradio, kako je to mogla ona da pomisli, posle svega što je uradio za nju. Realno, on je za Anđelu uradio više, nego što je za tebe - nastavila je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

07.05.2023 17:57

Dogovorio se sa Anom.Taman vas malo iz.ebe i pomiri se sa njom to mu je taktika a i zadovoljstvo.A sa Andjelom ce biti napolju 100posto jer moze da manipulise njom.