PREKRŠIO USLOVNU Hrvat se već tereti za nasilje zbog kog je kažnjen CAR IDE U ZATVOR NA 5 GODINA!

Autor:

Zadruga

12.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon prekršaja koji se vode protiv Filipa Cara, kako iz prošle, tako i ove sezone, mogao bi da završi iza rešetaka

PREKRŠIO USLOVNU Hrvat se već tereti za nasilje zbog kog je kažnjen CAR IDE U ZATVOR NA 5 GODINA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon incidenta koji se dogodio između zadrugara Filipa Cara i Ivana Marinkovića, bivši suprug pevačice Goce Tržan dao je izjavu u policiji protiv najvećeg zavodnika iz "Zadruge", zbog čega je on pobesneo jer zbog te prijave može završiti iza rešetaka, te robijati i do pet godina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car nasrnuo na Ivana Marinkovića

Naime, Hrvat se već tereti zbog nasilja u prethodnoj sezoni, kada je polomio vilicu bivšem cimeru Ademiru Pelešu Peletu.

- Naše, po privatnoj tužbi, još nije krenulo. Koliko sam upoznat, to što ga država tereti preti mu kazna zatvora od šest meseci do dve godine, pa ćemo videti šta će biti. Ja sam čuo od advokata da je on dobio tu kaznu, to što ga država tereti za delo, posle toga idemo mi s privatnom tužbom. Mi nismo mogli da pokrenemo postupak, sve dok se ne završi ovo suđenje. E sad, ako je gotovo, mi krećemo, advokat je poslao dopis i šta treba i mi tražimo odštetu. Ako je Filip osuđen i prekrši uslov, ide u zatvor za to delo, plus novo delo koje je uradio - rekao je za naš list prošlogodišnji učesnik "Zadruge" Ademir Peleš Pele

Foto: youtube.com/Zadruga Official

.

Inače, ovog puta Car je udario Marinkovića u glavu, zbog čega ga je Veliki Šef novčano kaznio, a Ivan je dao izjavu i policiji. Pošto je policija napravila zapisnik o svemu što se dogodio u rijalitiju, Hrvat je u strahu da posle toga ide pravo u zatvor, što je i spočitao Ivanu kada se ovaj vratio u Belu kuću.
- Da li si me prijavio muriji - pitao je Car, a Marinković je potvrdio:
- Dao sam izjavu! Filipe, nisam došao da se bavim time. Od tebe to nisam očekivao.
- Nisam ni ja od tebe. Pišam ti se na izveštaj i tebi u usta. I onom sudiji ako to bude uvažio. Ti bi voleo da mi vidiš leđa - prebacio je Hrvat.
- Ne bih voleo - rekao je Ivan.
- Videćeš mi leđa striktno ako odavde idem u zatvor. Za šta si ti mene prijavio? Da li si ti normalan? Ni u Americi ti ne bi uvažili ovu prijavu - penio je Car.
- Što se mene tiče, ja nikada nikog nisam prijavio. Ja sam ovde došao da se verbalno obračunavam sa svima. Mene to nije zabolelo, ali ne želim da se to nastavi - zaključio je Marinković.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Obračun Filipa Cara i Ivana Marinkovića

Podsećanja radi, slična situacija desila se i u decembru, kada je Lepi Mića prvi otkrio da Car na uslovnoj slobodi. To se dogodilo kada je Filip izgubio kontrolu i nasrnuo na Maju Marinković i Adama Labunskog, a onda se pojavio snimak u kojem je pevač vikao zbog nezavidne situacije u koju je sebe doveo Filip. Mića je tom prilikom naglasio da Car može da dobije robiju do pet godina zatvora zbog nasilja u "Zadruzi".
- Alo, alo, nisi u mogućnosti neke stvari da radiš, gospodine Care Filipe. Malo se dozovi pameti, nemoj posle da se kaješ zbog toga kad dobiješ zatvor pet godina - govorio mu je Mića, a Miljan Vračević se čudio:
- Kakav zatvor, čoveče, nije nikog ubio?!
- Alo, čovek pod uslovnom tri godine - kategorički je tvrdio Lepi Mića.
Takođe, kako se ranije pisalo, Car je imao zabranu ulaska u Hrvatsku zbog problema sa zakonom.
- Uhvaćen je nekoliko puta u prevarama i mafijaškim radnjama, za koje bi mogao da se tereti. Ostao je dužan raznim zelenašima koji ga vijaju na svakom ćošku - tvrdili su upućeni izvori za medije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Boško Žurić, advokat

ZA UGROŽAVANJE SIGURNOSTI
SLEDI ZATVORSKA KAZNA

Ovim povodom kontaktirali smo i s advokatom Boškom Žurićem, koji je za naš list objasnio pod kojim okolnostima Caru može da sledi zatvorska kazna.
- Ako je prethodno osuđen na uslovnu osudu, a ponovi krivično delo, onda mu se opoziva prethodna kazna i izriče mu se nova. Dakle, on ne sme, dok je u kazni, da izvrši neko krivično delo jer mu se onda, pored toga što će biti osuđen za drugo delo, opoziva ta kazna i za prvo krivično delo dakle, ima dve kazne. Svakako je kazna za ponovljeno delo veća i teža. Sve zavisi od toga da li je reč o krivičnom delu koje se goni po službenoj dužnosti ili privatnoj tužbi, onda se može konkretno govoriti o sankcijama. Za privatnu tužbu može da dobije samo novčanu kaznu. Ako je pak ugrožavanje sigurnosti, onda ide zatvorska kazna - rekao je naš list advokat Žurić. 


Vesna Stanojević:
Car na bezobrazluk
opstaje u rijalitiju!

Pravnica i koordinarka Savetovalištva za nasilje u porodici Vesna Stanojević prokomentarisala je Carevo ponašanje unutar rijalitija i smatra da on namerno pravi takve situacije da bi ostao u centru pažnje.
- Ne mora po difoltu da znači da su ti ljudi, koji konstantno ponavljaju i dokazuju agresiju u rijalitiju, takvi i napolju. Mada, kako kažete, u njegovom slučaju nije tako jer je pravio probleme i napolju. Moje je mišljenje da on na taj način obezbeđuje sebi opstanak u tom šou-programu jer od njegovog bezobrazluka i toga kako se postavlja, što veći cirkus pravi, očito ima duži plasman - rekla je Stanojevićeva za naš list.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

13.01.2023 02:41

A veliki šef sve aminuje. Zato im je i gledanist takva. Dozvoljavaju i viditeljima da se iživljavaju, Šopićka rekla Mariji da usvoji Bebicu. To je bezobrazluk a znamo šta je šopićka radila kao učesnik. Nemoguće je da nemaju nikog boljeg