BRAVO, JOVANA! Proslavljena odbojkašica obišla SVETINJE NA KOSMETU: Družila se s decom i DALA REČ!

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest vredan svake pažnje i poštovanja.

BRAVO, JOVANA! Proslavljena odbojkašica obišla SVETINJE NA KOSMETU: Družila se s decom i DALA REČ!

Foto: Privatna arhiva

Proslavljena srpska odbojkaška reprezentativka Jovana Stevanović nedavno je posetila Kosmet, obilazeći poznate metohijske manastire i spomenike. Tokom posete, Jovana je imala priliku da obiđe Pećku Patrijaršiju, Visoke Dečane i Svete Arhangele, izražavajući time poštovanje prema istorijskom i duhovnom nasleđu ovog kraja.

Posebno zanimljiv deo posete predstavlja Jovanin susret sa devojčicama iz Odbojkaškog kluba Vidovdan u porti manastira Gračanica. Iako je kiša padala, mlade sportistkinje i reprezentativka Srbije su ostale u razgovoru i fotografisanju puna dva sata, pokazujući veliku posvećenost i pažnju prema lokalnoj zajednici.

- Upravo mi se ostvarila najveća želja, da posetim barem deo svetinja i osetim blagodat ovog našeg svetog mesta. Prvi put se dolazi, drugi put se vraća...tako kažu. Radujem se tom povratku! HRISTOS VOSKRESE❤️ SREĆAN USKRS - napisala je Stevanovićeva na Instagramu.

Foto: Privatna arhiva

Jovana s odbojkaškim naslednicama


Tokom posete, Jovana je imala priliku da vidi i novooslikani mural posvećen bivšoj koleginici iz reprezentacije, Mileni Rašić, dodatno naglašavajući povezanost između sportista i podršku koju pružaju jedni drugima.

Na kraju posete, Jovana je obećala da će ponovo posetiti Gračanicu i doneti sa sobom zlatnu olimpijsku medalju sa Igara u Parizu. Ovaj gest je izazvao posebno oduševljenje devojčica iz OK Vidovdan, pokazujući koliko je Jovanin poset imala značaj za lokalnu zajednicu.

Foto: Privatna arhiva

Uspomena iz Gračanice

Jovana Stevanović je svojom posetom Kosovu pokazala svoju predanost ne samo sportu, već i očuvanju kulturne i duhovne baštine, te podršku lokalnoj zajednici. Svaka čast.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading