ANA I BASTIJAN ODUŠEVILI FANOVE: Poslali poruku Srbima za Vaskrs! (FOTO)

Autor:

Sport

05.05.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest.

ANA I BASTIJAN ODUŠEVILI FANOVE: Poslali poruku Srbima za Vaskrs! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Proslavljeni bračni par, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, obradovali su svoje fanove lepom porukom za Vaskrs. Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović je na svom Instagram profilu podelila zajedničku fotografiju sa suprugom i napisala srdačnu čestitku na srpskom jeziku. Njihova otvorenost i prisnost sa obožavaocima uvek izazivaju veliku pažnju javnosti.

Ivanovićeva je istakla značaj porodičnih trenutaka i poželela svima da provedu divan dan sa svojim najmilijima.

Srećan Uskrs! Želimo vam divan dan sa vašom porodicom i vašim najmilijima - poručila je Ana.

Foto: instagram/anaivanovic/screenshot

 

Nakon boravka u Beogradu, omiljenom gradu u koji se uvek rado vraćaju, Ivanovići su otputovali u sunčanu Španiju. Njihova fotografija na društvenoj mreži Instagram izazvala je veliku pažnju javnosti, a njihova opuštena pojava i preplanuli ten svedoče o opuštajućem odmoru u Madridu.

Iako su uživali u vremenu provedenom u Madridu, nije isključeno da će popularni par prisustvovati finalu masters turnira u tom gradu. Potencijalno prisustvo na meču između Feliksa Ože Alijasima i Andreja Rubljova sigurno bi privuklo pažnju javnosti, kako ljubitelja sporta, tako i medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading