ŽESTOK UDAR NA SAŠU ILIĆA! Kolega trener ZAGRMEO: KO JE ON i šta je osvojio?!

Autor: M. M.

Sport

05.05.2024

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura samo dan nakon promocije.

ŽESTOK UDAR NA SAŠU ILIĆA! Kolega trener ZAGRMEO: KO JE ON i šta je osvojio?!

Foto: FK Nižnji

Saša Ilić, srpski fudbalski stručnjak i legenda Partizana, našao se na udaru kolega iz Rusije samo dan nakon što je promovisan u novog trenera Nižnjeg Novgoroda.

Naime, oni su poručili da bivši reprezentativac naše zemlje nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

Bivši trener Nižnjeg Dmitrij Čerišev otvoreno je udario Ilića.

Ko je Saša Ilić? Šta je on osvojio da bi postao trener Nižnjeg? Zašto je posao dobio čovek koji nikada ništa nije osvojio u karijeri? Trebalo je da ostane prethodni trener Kazova do kraja sezone na klupi - oštar je bio Čerišev u izjavi za ruski "Čempionat".

Nešto blaži bio je nekadašnji ruski reprezentativac i bivši ofanzivni vezista Zenita Vladislav Radimov.

Ovo je vrlo rizičan potez rukovodstva kluba. Budimo realni, Ilić ne poznaje rusko prvenstvo. Pre samo nedelju dana trenirao je drugi tim. Ne poznaje igrače. Ne zna specifičnosti ovdašnje lige. To su već tri minusa sa kojima je došao ovde - rekao je Radimov.

Debi na klupi Saša Ilić imaće već danas od 18 časova kada njegov novi klub dočekuje moskovskog velikana Spartak. Popularni Sale je u Novgorod stigao iz grčkog Atromitosa, a prethodno je kao strateg trenirao selekciju Srbije do 16 godina, Čukarički i bugarski CSKA iz Sofije. Nižnji trenutno zauzima 12. mesto u ruskom šampionatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading