ALEKSANDRA NIKOLIĆ U OČAJU MOLI SUPARNICU: Majo, pomozi mi da vratim Cara! Rekao mi je da opšti sa Milicom jer nema sa kim!

Autor:

Zadruga

11.12.2022

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je ubeđena da je Filip s Veselinovićkom iz inata, pa otvorila dušu Marinkovićki kako joj je, sve vreme dok je bio sa njom, komentarisao bivše devojke među kojima je i ona.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ U OČAJU MOLI SUPARNICU: Majo, pomozi mi da vratim Cara! Rekao mi je da opšti sa Milicom jer nema sa kim!

Foto: Printskreen

Aleks i Maja

Iako je zbog Filipa Cara žrtvovala vezu sa Dejanom Dragojevićem, Aleksandra Nikolić je doživela da je Hrvat posle svega javno ponizi i šutne zbog s*ksa sa Milicom Veselinović, pa se u očaju obratila Maji Marinković da joj pomogne da ga vrati.

Aleksandri kao da je najteže palo to što je Filip završio u krevetu s devojkom koja nije kalibar s kojim bi se riba poput nje takmičila, pa je utehu potražila kod suparnice Maje, koja ju je dočekala kao sestru i oplela s njom i po Filipu i Milici. 

Foto: Printskreen

Filip Car šutnuo Aleks zbog seksa s Milicom

Nikolićka je u očaju ispričala sve što joj je Car govorio pre nego što je promenio postelju i otkrila da joj je rekao da ide kod Veselinovićke jer nema kod koje druge, očito u cilju da podstakne Marinkovićku da iz sujete reaguje i zavede njihovog zajedničkog bivšeg.

Foto: Printskreen

Maja Marinković tvrdi da je Car podmukao i da ga ona u dušu zna

- To je čist bezobrazluk, ljubomora, sujeta - rekla je Zorica kad je Aleksandra došla kod nje i Marinkovićke da se žali, te dodala:

- Pričamo Maja i ja o Milici, gadura! Obema nam je žao tebe!

- Takav je čovek, loš čovek. Nisam videla da imaš toliko malo godina i da si podmukao - dodala je Maja.

- Drago mi je da se vas dve ne svađate - rekla je Zorica Aleksandri i Maji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić u izolaciji prevarila dečka s Filipom

- Nije džabe stiglo pitanje da li on hoće sve što je Dejanovo, znam ga kako diše - nastavila je Maja da komentariše bivšeg, a onda je Nikolićka otvorila dušu:

- Rekao mi je da ide kod Milice na seks jer nema kod koje drugo. On to meni iz inata radi. A sve vreme dok je sa mnom komentariše Dalilu, Maju, ma svaku redom s kojom je bio!

- Eto, vidiš! Šta on ima da pominje mene. Zašto me čačka kad ja nisam htela da ugrozim svoju vezu s njim - rekla je Maja.

Nikolićka u očaju vidi saveznika u Marinkovićki, pa je, podstaknuta i podrškom Zorice Marković, na sve načine pokušavala da je privoli da se i ona uključi u bitku za Cara i pomogne joj da ga vrate. Kako ih je zbližila ista situacija, Aleks i Maja su rešile da se udruže i pomrse račune Filipu, koji, zasad, očito, vuče sve poteze i dobro igra rijaliti sa svakom od njih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading