MENE INTERESUJE SAMO SRBIJA: Vučić o formiranju Pokreta za državu i narod

Autor:

Vesti

20.02.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije o formiranju Pokreta za državu i narod

MENE INTERESUJE SAMO SRBIJA: Vučić o formiranju Pokreta za državu i narod

Foto: RTS/printscreen


U nedavnom gostovanju na RTS-u, predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na formiranje narodnog pokreta - Pokreta za državu i narod. Istakao je da je idejni tvorac ovog pokreta te da je zaštita državnih i nacionalnih interesa od vitalnog značaja za Srbiju.

**Nestašice gasa i problema sa naftom u naredne četiri godine**

Jedna od ključnih tačaka koju je predsednik Vučić istakao je predviđanje velikih nestašica gasa i problema sa naftom u naredne četiri godine. Ova prognoza postavlja pitanje o budućnosti energetske stabilnosti zemlje i zahteva hitne planove delovanja.

Pored ekonomskih poteškoća koje bi mogle proisteći iz nedostatka gasa i problema sa naftom, predsednik je istakao značaj veštačke inteligencije u rešavanju ovih izazova. Naglasio je potrebu za inovativnim pristupom i tehnološkim rešenjima kako bi se adekvatno odgovorilo na ove buduće pretnje.

-Šta će Srbija po tom pitanju da radi? Ide veštačka inteligencija... Šta ćemo da uradimo po svim tim pitanjima? Pokret mora da bude nešto što mora da razume da je zaštita državnih i nacionalnih interesa od vitalnog značaja za našu zemlju. To je pokret u koji moraju da uđu svi koji žele - rekao je Vučić.


**Pokret za državu i narod kao oslonac za rešavanje energetskih pitanja**

Predsednik Vučić naglašava da je Pokret za državu i narod ključni akter u rešavanju ovih pitanja te da je otvoren za sve koji dele istu viziju zaštite državnih i nacionalnih interesa. Ova inicijativa postaje centralna tačka za buduće akcije usmerene ka očuvanju energetske sigurnosti zemlje.

**Fokus isključivo na Srbiju**

Konačno, predsednik je istakao da je njegov jedini interes Srbija, te da je neophodno da svi članovi Pokreta za državu i narod dele isti nivo predanosti i odanosti očuvanju interesa zemlje.

Ovo gostovanje predsednika Vučića na RTS-u jasno je istaklo značaj energentske stabilnosti i potrebu za zajedničkim delovanjem kroz formiranje Pokreta za državu i narod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (19)

Loading
Tamara

20.02.2024 21:39

Naravno,Vucic zajedno sa svojim narodom i državom!

Мiraš

20.02.2024 21:39

Pokret za državu i narod je ideja koju će Vučić ubrzo da formira jer je njemu iskreno stalo do napretka Srbije i boljeg života naroda.

Ljubicica

20.02.2024 21:39

Narod je na izborima iskazao svoju volju i to je ono sto treba postovati.

Zora

20.02.2024 21:44

Osnivanje Pokreta za državu i narod je sjajna zamisao koja treba što pre da se sprovede.