"TRENUTAK KADA NAŠA ZEMLJA ISPISUJE JOŠ JEDNO POGLAVLJE U SPORTSKOJ ISTORIJI!" Predsednik Vučić pozdravio naše olimpijce u Parizu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

27.07.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja - Olimpijske igre u Parizu 2024."

"TRENUTAK KADA NAŠA ZEMLJA ISPISUJE JOŠ JEDNO POGLAVLJE U SPORTSKOJ ISTORIJI!" Predsednik Vučić pozdravio naše olimpijce u Parizu! (FOTO, VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić u Parizu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravio je olimpijski tim Srbije koji je prodefilovao na svečanoj ceremoniji otvaranja Letnjih olimpijskih igara u Parizu.

- Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja - Olimpijske igre u Parizu 2024. Ovo je trenutak kada se naša zemlja, kroz sport, predstavlja svetu u najboljem svetlu i ispisuje još jedno poglavlje u našoj velikoj sportskoj istoriji - napisao je Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

 

Vučić je dodao da su naši sportisti, dok prolaze Parizom, i inspiracija za mlade širom Srbije da veruju u svoje snove, ali i podsetnik da smo mi, kao narod, sposobni da uz trud i rad dostignemo najviše ciljeve.

- Zato, pokažite svetu šta znači biti sportista iz Srbije - ne samo kroz svoje rezultate, već i kroz svoj karakter i sportsko ponašanje. Cela Srbija je uz vas, ponosna na sve što ste do sada postigli i verujući u vaše nove uspehe! Živela Srbija! - naveo je Vučić. 

 

 

Podsećamo, na svečanoj ceremoniji otvaranja OIimpijskih igara u Parizu rekom Senom prodefilovao je i srpski tim predvođen nosiocima zastava, odbojkašicom Majom Ognjenović i vaterpolistom Dušanom Mandićem.

Tim Srbije prodefilovao je brodom na Seni kao 165. po redu na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara. 
 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading