SLOBODAN JE MUČKI I ZVERSKI UBIJEN NA DANAŠNJI DAN! Albanka mu rasporila stomak u obliku krsta, a onda su ga bacili u jamu!

Autor:

Vesti

27.07.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak se vratio po svog psa kada su ga uhvatili i mučili!

SLOBODAN JE MUČKI I ZVERSKI UBIJEN NA DANAŠNJI DAN! Albanka mu rasporila stomak u obliku krsta, a onda su ga bacili u jamu!

Foto: facebook.com/Miroslav Vujanić

Na današnji dan 1992. godine mučki je ubijen tada jedanaestogodišnji Slobodan Stojanović u Donjoj Kamenici, kod Bratunca.

Slobodana Stojanovića (11) je pronašao patolog u jami kod sela Donja Kamenica u starom plavom radničkom mantilu zajedno sa nekoliko ubijenih Srba, a pregledao 6. marta 1993. U gornjoj vilici nije imao šest prednjih zuba koje su mu izbili.

Stomak mu je bio rasporen u obliku krsta, a metak ispaljen u slepoočnicu iz neposredne blizine.

Pronašli smo ga u jednoj jami u obližnjim brdima. Sa telima još nekoliko ubijenih Srba. Bilo je u poodmakloj fazi raspadanja. Dečak je na sebi imao samo stari tamno-plavi radnički mantil. Sa etiketom "Primorje". Ispod - ništa. Identifikovali su ga otac Ilija i majka Desanka - rekao je patolog.

Foto: Mićo Babić

Grob Slobodana Stojanovića

Elfeta Veseli, koja je imala 32 godine, ritualno je iživljavala svoju mržnju nad 11-godišnjim komšijom Slobodanom, dok se dokazivala pred lokalnim ratnicima. Uhapšena je u Švajcarskoj 25 godina nakon zločina, ali još uvek nije osuđena.

Svedoci ovog zločina naprasno nestaju ili zaboravljaju ključne detalje. Polovina od oko 30 najavljenih svedoka tužilaštva nestala je, neki su isključili telefone i promenili brojeve, dok su se oni koji su se pojavili na suđenju naprasno setili malo toga.

Porodica Stojanović bežala je kod kumova u ranu zoru 4. juna. Mali Slobodan se vratio po svog psa Lesija, ali ga je uhvatila Veseli. Zverski ga je ubila, a telo dečaka završilo je u jami sa još pet Srba.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading