POKAŽITE SVETU ŠTA ZNAČI BITI SPORTISTA IZ SRBIJE! Oglasio se Vučić iz Pariza: Ovo je trenutak kad se naša zemlja predstavlja u najboljem svetlu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.07.2024

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu, poručio je Vučić!

POKAŽITE SVETU ŠTA ZNAČI BITI SPORTISTA IZ SRBIJE! Oglasio se Vučić iz Pariza: Ovo je trenutak kad se naša zemlja predstavlja u najboljem svetlu! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se nakon što je Srbija predstavljena na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu:

- Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja @paris2024. Ovo je trenutak kada se naša zemlja, kroz sport, predstavlja svetu u najboljem svetlu i ispisuje još jedno poglavlje u našoj velikoj sportskoj istoriji.


Dok naši sportisti prolaze Parizom, oni su i inspiracija za mlade širom Srbije da veruju u svoje snove, ali i podsetnik da smo mi, kao narod, sposobni da uz trud i rad dostignemo najviše ciljeve.

 

 


Zato, pokažite svetu šta znači biti sportista iz Srbije – ne samo kroz svoje rezultate, već i kroz svoj karakter i sportsko ponašanje. Cela Srbija je uz vas, ponosna na sve što ste do sada postigli i verujući u vaše nove uspehe!

Živela Srbija!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić pozdravio je olimpijski tim Srbije koji je prodefilovao na svečanoj ceremoniji otvaranja Letnjih olimpijskih igara u Parizu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Tanja

26.07.2024 21:52

Prelep prozor iz Pariza i verujemo da će naši sportisti okititi medaljama.

Hana

26.07.2024 21:54

Gradjani Srbije su srecni zbog svojih sportisti.

Hana

26.07.2024 21:55

Srbija mora da predstavi sve svoje kvalitete.

Ena

26.07.2024 22:20

Podrška Predsednika države će našim olimpijcima biti dodatna motivacija da ostvare što bolje rezultate. Idemo ! Srbi širom sveta su uz vas.