HOROSKOP ZA PONEDELJAK 26. AVGUST: Bikovi - odličan dan za pregovaranje o novom poslu, Škorpije - osećate da je vreme da krenete dalje!

Autor:

Vesti

26.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 26. AVGUST: Bikovi - odličan dan za pregovaranje o novom poslu, Škorpije - osećate da je vreme da krenete dalje!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, povoljni su vam aspekti na polju poslovanja. Ukoliko vam nešto smeta, porazgovarajte s nadređenima. Bikovi, odličan dan za pregovaranje o novom poslu. Nezaposleni bi trebalo više da se angažuju. Blizanci, nemojte dozvoliti da promene na poslu utiču na vaše raspoloženje i kvalitet rada. Prilagodite se novoj situaciji. Rakovi, vaš nadređeni neće biti zadovoljan onim što ste dosad pokazali. Neko od kolega vas ogovara. Pripazite na novac. Lavovi, na poslovnom planu nema nekih ozbiljnijih promena. Tim s kojim radite je uigran i lako izvršavate sve zadatke. Device, upali ste u monotoniju na poslu. Ovo je idealan period da pređete na drugo radno mesto, čak će vam i stići neke ponude.

Vage, niste zadovoljni partnerom, ali ni nekim svojim postupcima. Pričajte o svemu što vas muči, druga strana će razumeti. Škorpije, reagujete impulsivno i brzopleto na sve što vam partner kaže. Osećate da je vreme da krenete dalje. Strelci, odlični su vam aspekti za ostvarivanje nove emotivne veze. Zauzeti razmišljaju o zajedničkom putovanju. Jarci, tokom izlaska s prijateljima upoznaćete osobu zbog koje će vam se javiti leptirići u stomaku. Sledite osećaj. Vodolije, danas ćete sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Treba da date šansu tom odnosu i uživate u lepim trenucima. Ribe, nemojte dozvoliti da vam osoba iz prošlosti uništi ono što sada imate. Odagnajte sumnje.

Što se zdravlja tiče, Strelce će mučiti bolovi u leđima, Škorpije nervoza...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading