"SATANIZACIJA KOJOJ JE IZLOŽEN VUČIĆ NIKAD RANIJE VIĐENA U SRBIJI"! Ana Brnabić otkrila i ime čoveka koji iza svega ovoga stoji!

Autor:

Vesti

25.08.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nikad nije pozivao na ubistvo predsednika Vučića? Istina je - i to ama baš svi u Srbiji znaju - da su pozivi na ubistvo Aleksandra Vučića na svim Šolakovim medijima svakodnevni i sve otvoreniji i brutalniji. Mislite da to može bez Šolaka? Naravno da ne, navela je Brnabić.

"SATANIZACIJA KOJOJ JE IZLOŽEN VUČIĆ NIKAD RANIJE VIĐENA U SRBIJI"! Ana Brnabić otkrila i ime čoveka koji iza svega ovoga stoji!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da dehumanizacija i satanizacija kojoj je predsednik države Aleksandar Vučić izložen, nije viđena u Srbiji do sada.

- I, šta kažete, haluciniram kad pričam o obojenim revolucijama? Branite jadnog malog tajkuna (Dragana) Šolaka od velikog, zlog @avucic? Niko nikad nije pozivao na ubistvo predsednika Vučića? Istina je - i to ama baš svi u Srbiji znaju - da su pozivi na ubistvo Aleksandra Vučića na svim Šolakovim medijima svakodnevni i sve otvoreniji i brutalniji. Mislite da to može bez Šolaka? Naravno da ne - navela je Brnabić na mreži X.

On je, kako je dodala, postavio ton i narativ.

- Da nije, rekao bi svojim medijima da makar jednom prekinu ovakve tirade, svojim novinarima da prekinu sagovornike i upozore ih na neki kodeks i profesionalne standarde -  navela je Brnabić.

To ne da se ne dešava, već se utrkuju ko će više i gore, ocenila je ona.

- Ne možete nas sprečiti da o tome slobodno govorimo i da se protiv toga borimo. Dehumanizacija i satanizacija kojoj je izložen @avucic nikada ranije nije viđena u našoj zemlji - zaključila je Brnabić.

Ona je uz post objavila video snimak na kome su prikazani tekstovi i karikature iz tih medija koji označavaju Vučića kao metu, ali i gostovanja analitičara i objave na društvenim mrežama na kojima se govori o ubistvu Vučića.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ena

25.08.2024 16:29

Šolak preko svojih medija svakodnevno poziva na linčovanje Predsednika Vučića. To vide kao jedinu šansu da dođu na vlast. Ali baš zato je narod još više uz Vučića.

Kole

25.08.2024 16:29

Nastavljaju tajkunski mediji da vredjaju Vucica, prozivaju i sire svoju bolesnu mrznju, koja nema granica.