HAJDE SVI DA POMOGNEMO: Marku je operisan maligni tumor mozga, porodica mora hitno da nađe 55.000 evra da plati transport iz UAE!

Autor:

Vesti

25.08.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Radinović je živeo i radio u Dubaiju, čudne simptome je prepisivao hroničnom umoru, a onda je samo pao

HAJDE SVI DA POMOGNEMO: Marku je operisan maligni tumor mozga, porodica mora hitno da nađe 55.000 evra da plati transport iz UAE!

Foto: Facebook, Privatna arhiva

Sudbina se surovo poigrala sa Markom Radinovićem (35) iz Beograda. Otišao je zdrav i prav da radi u UAE, a nekoliko godina kasnije je hitno transportovan na operaciju u Srbiju sa dijagnozom maligni tumor na mozgu!

Pokazivao je Marko, prema rečima njegove porodice, izvesne simptome - da ne može da se seti određene reči, stane sa razgovorom u toku rečenice, ali on je sve prepisivao hroničnom umoru, jer je mnogo radio. Dok nije pao. U bolnici u Dubaiju su mu uradili analize, a rezultati skenera su raspršili sve iluzije da posredi može biti nešto beznačajno.

Marku je dijagnostikovan tumor na mozgu. Međutim, kako je operacija takvog ranga u bolnici u Dubaiju bila preskupa, a njegovo osiguranje (preko posla), nije pokrivalo tolike troškove, porodica je odlučila da ga preveze u Srbiju na operaciju.

Marko je hitno transportovan medicinskih avionom za Beograd i u Klinički centar Srbije, Klinika za neurohirurhiju, primljen je 11. avgusta 2024. Dijagnoza - C71.9- Neoplasma malignum cerebri, non specificatum.

Foto: Privatna arhiva

Marko je hitno operisan na Klinici za neurohirurgiju

Operisan je i u ponedeljak ga čeka kontrolni skener. Jedna strana tela mu je oduzeta, zbog čega će naredni period provesti na rehabilitaciji. I dok porodica u grču čeka rezultate kontrolnog skenera, nad glavom im visi još jedan ogroman problem - dug od čak 55.000 evra za hitan transport iz Dubaija. 

Zato porodica Radinović poziva sve ljude dobre volje da pomognu, ko koliko može, kako bi pokrili ovaj dug.

Novac možete uplatiti na račun Radojke Radinović, Markove majke, u Banci Poštanska Štedionica  - broj računa: 200 116612518 49.

Foto: Privatna arhiva

Broj računa Markove majke na koji možete uplatiti novac

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading