U POTRAGU ZA NESTALOM RATKOM JOVANOVIĆ IZ PROGARA UKLJUČUJE SE I INTERPOL! Otišla kod dečka u Malagu i kao u zemlju da je propala! ON NE ODGOVRA NI NA POZIVE NI NA PORUKE!

Autor:

Vesti

25.08.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratkina prijateljica Marica rekla je da se Ratka 22. juna javila iz Budimpešte, gde je čekala let za Malagu, i obavestila je da je 23. juna stigla na odredište.

U POTRAGU ZA NESTALOM RATKOM JOVANOVIĆ IZ PROGARA UKLJUČUJE SE I INTERPOL! Otišla kod dečka u Malagu i kao u zemlju da je propala! ON NE ODGOVRA NI NA POZIVE NI NA PORUKE!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ratka Jovanović iz naselja Progar u Beogradu nestala je krajem juna u Malagi u Španiji, gde je otišla kod svog dečka Nikole. Poslednji put je imala kontakt sa svojim najbližima 23. juna, kada je javila da je stigla u Malagu, nakon čega joj se izgubio svaki trag.

Pre mesec dana, njeni komšije su prijavili njen nestanak, a zatim je to učinila i njena majka, piše "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, u potragu za nestalom trebalo bi da se uključi i Interpol.

Ratkina prijateljica Marica rekla je da se Ratka 22. juna javila iz Budimpešte, gde je čekala let za Malagu, i obavestila je da je 23. juna stigla na odredište. Nakon toga, Ratka je prestala da odgovara na poruke i pozive, što u početku nije bilo čudno jer je znala da se povremeno ne javlja.

Republika

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ratka Jovanović

 

Međutim, briga se povećala kada se 27. jula nije javila na Viber, a 1. avgusta je bilo obaveštenje da nema Viber. Na Telegramu je poslednji put bila 16. jula.

- Poslednji put kad sam je zvala na Viber 27. jula je zvonilo, ali se nije javljala. Posle, 1. avgusta, kada sam je opet zvala, pisalo mi je da nema Viber, a na Telegramu je viđena 16. jula - rekla je Marica.

Svetlana, još jedna prijateljica, rekla je da nisu imali kontakt sa Ratkom mesec dana i da su prvobitno mislili da je možda izgubila telefon, sve dok pre tri dana nisu saznali da je nestala.

Ratka je otišla kod svog dečka Nikole, koji je iz Beograda i bavi se navodno nekretninama u Malagi. Marica je poslala poruku Nikoli na Instagram, ali nije dobila odgovor. Nikola je rođen u oktobru 1972. godine, a u Beogradu ima oca, bivšeg vojnika, i sestru.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading