HEJTERI NA APARATIMA! Nemački mediji: Vučić ima Nemačku, EU i SAD na svojoj strani

Autor:

Vesti

06.08.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme za koga su najmoćnije zemlje

HEJTERI NA APARATIMA! Nemački mediji: Vučić ima Nemačku, EU i SAD na svojoj strani

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ, Printscreen

Vodeći nemački mediji objavili su da je država Nemačka uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića. I ne samo ona. U iscrpnoj analizi na temu litijuma navodi se da je uz šefa sprske države, uz Nemačku, i Evropska unija, ali i SAD. 

Time su srušene iluzije opozicije da su oni ti koji imaju podršku međunarodne zajednice. 

Da Vučić na svojoj strani ima tri najmoćnija saveznika, preneli su čak i dežurni hejteri, medij u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, portal Nova.rs

Foto: Printscreen

Olaf Šolc i Aleksandar Vučić

- Nemački mediji: Vučić sada ima Nemačku, EU i SAD na svojoj strani - naslov je teksta na Šolakovom portalu.

Oni prenose tekst koji je izvorno objavio nemački javni servis MDR, a prenosi Dojče vele: 

- Tako se sada zaštitnici životne sredine i opozicija nadaju da će pritisak ulice moći da prošire toliko da će Vučić ponovo biti primoran na povlačenje. Ali, sada su okolnosti drukcije. Vučić sada ima Nemačku, EU i SAD na svojoj strani. Predstavnici vlade već su najavili šta će se desiti ako neko ovaj put pokuša da blokira međunarodnu saobracajnu žilu-kucavicu: na osnovu zakonskih propisa biće sprečen policijskom silom - kao i u svakoj evropskoj demokratskoj zemlji.

Podsetimo, opozicija je u više navrata govorila da je međunarodna zajednica okrenula leđa šefu države, da je pitanje trenutka kad će to svima postati jasno, ali svakodnevnica ih demantuje. Pričali su da će nam doći glave jer ne uvodimo sankcije Rusiji, pa su pretili svakim izveštajem iz Evropske unije.... A istina je da je ugled Srbije u svetu nikad veći i to, pre svega, zahvaljujući mudroj i odrgovornoj politici prvog čoveka zemlje- Aleksandra Vučića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading