DEVOJČICA IZ KRUŠEVCA SE IZGUBILA U GRČKOJ! "Pomozite joj da nađe majku" (FOTO)

Autor:

Vesti

06.08.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubila se u Haniotiju, na plaži ispred hotela Sousuras

DEVOJČICA IZ KRUŠEVCA SE IZGUBILA U GRČKOJ! "Pomozite joj da nađe majku" (FOTO)

Foto: Shutterstock

Na Facebook grupi Grčka info, turista je podelio informaciju da se devojčica iz Srbije izgubila u Haniotiju.

Iz Kruševca je došla na more sa majkom i bratom. Turista iz Srbije ju je pronašao na plaži.

Republika

Foto: Facebook

 

 

 Putem objave na Facebook grupi, apeluje na narod da pomognu kako bi pronašli majku.

- Izgubila se devojčica u Haniotiju, na plaži ispred hotela Sousuras. Na moru je sa bratom i majkom, a došle su iz Kruševca. Hajde da joj pomognemo da nađe mamu. Sliku devojčice neću objaviti... - stoji u objavi Facebook grupe.

Podsetimo, farmaceut iz Niša Milan Đorđević poslednji put viđen je 10. juna na izletištu Bojanine vode i od tada mu se gubi svaki trag. Skoro dva meseca kasnije i dalje se ne zna gde je i šta mu se desilo.

U intenzivnoj pretrazi terena u kojoj su učestvovali policajci, vatrogasci, rodbina i prijatelji nije pronađen nijedan trag. Zbog toga je vrlo moguće da je on živ i da je zbog ličnih problema rešio da se skloni i da je shodno tome i napravio logistiku, kaže penzionisani inspektor PU u Nišu, Bratislav Timotijević.

Milanova majka Marica Đorđević kaže da i dalje nemaju nove informacije o njegovom nestanku i da čitava porodica prolazi kroz težak period.

"Sekiramo se svi. Ko je malo bliži s nama zna koja je to muka. Ne dao Bog nikome. Stvarno je strašno. Stvarno nemamo nikakvo obaveštenje, zašto bismo krili. I nama je u korist da čujemo. Neka je samo živ i zdrav, pa gde god da je otišao. On je izabrao taj put i šta da radimo", priča Marica.

Gorska služba spasavanja je od početka bila uključena u pretraživanje izletišta Bojanine vode i Suve planine, međutim nakon nekoliko dana i noći odustalo se od dalje potrage.

"Trenutno se više ne vrši pretraga terena već je sada sve u operativnim rukama policije", rekao je Uroš Smiljanić, načelnik Stanice Niš GSS.

"Mislim da je živ"

Zbog svih ovih činjenica nestanak Milana Đorđevića je potpuno neuobičajen jer nije pronađen nijedan trag na mestu gde je poslednji put viđen, to smatra penzionisani inspektor policije Bratislav Timotijević.

"Smatram da je on živ, imajući u vidu da ništa od bilo kakvih tragova niti bilo kakvih drugih dokaza koji bi ukazivali na neki njegov tragičan kraj, da tako kažemo, ili na nešto što bi ukazivalo na to da je on nestao bez traga, ne postoji. Zbog toga, naravno ograđujem se, mislim da je on živ", smatra Bratislav Timotijević, penzionisani inspektor PU Niš.

Timotijević ne isključuje ni najgori scenario, mada veruje da se u ovom slučaju radi o svojevoljnoj odluci.

"Možda je imao neke svoje lične probleme pa je sve to jednostavno kod njega stvorilo, da tako kažem, neku sliku da on treba da se udalji, da nestane na neko vreme iz svog grada i okruženja dok sve ne prođe, dok se sve to ne zaboravi. Pa smatram da je možda shodno tome i napravio nekakvu logistiku."

Podsetimo, Milan Đorđević poslednji put je viđen 10. juna, na mestu nestanka pronađeno je njegovo službeno vozilo sa svim ličnim stvarima, uključujući novčanik i 2 mobilna telefona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading