NANELI NEZADOVOLJAN ŠTO JE JOKIĆ DOBIO MVP! As Partizana misli da ga je ON zaslužio!

Autor:

Sport

09.05.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac kaže: "Pljačka".

NANELI NEZADOVOLJAN ŠTO JE JOKIĆ DOBIO MVP! As Partizana misli da ga je ON zaslužio!

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Kontroverza oko izjave Džejmsa Nanelija

Košarkaš Partizana Džejms Naneli izazvao je negativne reakcije kod ljubitelja košarke u Srbiji svojom izjavom koja je omalovažila uspeh Nikole Jokića. Centar Denver Nagetsa, noćas je osvojio treću titulu najkorisnijeg igrača NBA lige, ali Amerikanac je izneo kontroverzno mišljenje koje teško da će naići na odobravanje ovdašnje javnosti.

Nanelijeva izjava o Nikoli Jokiću

Republika

Foto: Printskrin

Objava Nanelija

Na profilu "StatMamba" objavljena je vest o tome kako košarkaš Oklahome, Šaj Gildžes-Aleksander, nije dobio priznanje kao MVP NBA lige.

U komentaru ispod te objave, Džejms Naneli je napisao: "Pljačka". Ova izjava izazvala je negodovanje i raspravu među ljubiteljima košarke, posebno zbog činjenice da je Jokić svojim partijama i te kako zaslužio ovo priznanje.


Sukobi Džejmsa Nanelija

Ovo nije prvi put da je Džejms Naneli u centru pažnje zbog kontroverznog ponašanja. U februaru ove godine, tokom utakmice Evrolige, Naneli je verbalno, a potom i fizički napao košarkaša Bajerna i reprezentativca Srbije Vladimira Lučića. Ovaj incident dodatno je pogoršao njegovu reputaciju među srpskim košarkaškim navijačima.

Nema sumnje da bi Naneli trebalo da povede više računa o tome šta piše o čoveku iz države u kojoj živi i u kojoj uživa toliku popularnost i slavu.
Trebalo bi da pokaže više poštovanja prema igračima poput Jokića, koji su svojim radom i talentom postigli značajne rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading