TU ĆEMO UĆI U RIZIK! Trener Partizana govorio o pojačanjima!

Autor:

Sport

03.08.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli još uvek tragaju za pravom formom.

TU ĆEMO UĆI U RIZIK! Trener Partizana govorio o pojačanjima!

Foto: FK Partizan

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za mediju uoči meča trećeg kola Superliga Srbije protiv Železničara iz Pančeva. On se između ostalog dotakao i potencijalnih pojačanja i potvrdio da se u Humskoj još uvek nije završio prelazni rok. 

- Grimaldo je izuzetno mlad dečko, došao sa drugog kontinenta, na treninzima je pokazao već neke stvari. Za to smo da se dovode mlađi igrači i tu ćemo ući u rizik, ali mislimo da će nam to doneti nešto. Očekujemo „osmicu“ i napadača, eventualno još jednog krilnog igrača. Želimo da stvorimo igru kakvu želimo, ne tražimo alibi, doveli smo sve što smo primarno želeli. Na vreme sam dobio određene igrače koji su mi zaista bili neophodni - poručio je strateg crno-belih.

U prethodna dva mandata je trener Stanojević dovodio iskusnije igrače, ovog puta se opredelio za nešto drugačiji metod.

- Tako se radilo i u prošlim prelaznim rokovima. Naravno, ako dođe dobar stariji igrač, dovešćemo ga. Dobar igrač je uvek dobro došao, bez obzira koliko godina ima. Želimo malo da smanjimo budžet za igrače, a da oni budu kvalitetni. Vremena nema, ali to je posao. Potpisao sam na tri godine ugovor. Došao sam da bih ostao, ne da bih otišao posle tri meseca. Došao je Sulejmani sa novim skauting timom, za decembar takođe pravimo dobru priču. Probaćemo neke stvari da implementiramo i ovde i u Teleoptik - jasan je Stanojević.

U Humskoj su ovog leta stigli Đorđe Jovanović, Nihad Mujakić, Žoao Grimaldo, Kerim Ariga, Ibrahim Zubairu, Marko Jurčević, Milan Lazarević i Vukašin Đorđević. Crno-beli meč protiv Pančevaca igraju sutra od 20.00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading