AKO PREPOZNATE OVOG MUŠKARCA, ODMAH POZOVITE POLICIJU! Neverovatno šta čovek radi po Beogradu! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.08.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek, čija je slika objavljena na mrežama, navodno koristi različita vozila koja nisu registrovana na njegovo ime kako bi sipao gorivo u velikim iznosima, a zatim beži bez plaćanja.

AKO PREPOZNATE OVOG MUŠKARCA, ODMAH POZOVITE POLICIJU! Neverovatno šta čovek radi po Beogradu! (FOTO)

Foto: Instagram/192_rs

Za sada nepoznati muškarac u poslednjih nekoliko dana izazva ozbiljne probleme na benzinskim pumpama širom Beograda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Čovek, čija je slika objavljena na Instagram stranici 192, navodno koristi različita vozila koja nisu registrovana na njegovo ime kako bi sipao gorivo u velikim iznosima, a zatim beži bez plaćanja.

 

Prema informacijama, muškarac je juče dva puta posetio pumpu „Braća Crnomarković“ u Batajnici. Tokom prvog dolaska ujutru, natočio je gorivo u jednom vozilu, dok je drugi put, poslepodne, koristio drugo vozilo, ukupno natočivši gorivo u vrednosti od 23.000 dinara.

- Za sada nepoznati stariji muškarac ide po pumpama širom Beograda, sipa gorivo u velikim iznosima, koristeći različita vozila koja nisu na njegovo ime i beži bez plaćanja. Juče je dva puta bio na pumpi Braća Crnomarković u Batajnici, odnosno jednom ujutru, jednom poslepodne. On je taj dan natočio preko 23.000 dinara u dva vozila - navedno je u objavi.

Podsećamo, juče je u Kruševcu uhapšen jedan prevarant. Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, u saradnji sa sektorom Poreske policije u Kruševcu, uhapsili su Z. N. (57) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela poreska utaja, poreska prevara i falsifikovanje službenih isprava.

Takođe, policija će protiv R. D. (57) iz Novog Sada podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivična dela poreska utaja u pomaganju i falsifikovanje službene isprave.

Kako se sumnja, Z. N. kao odgovorno lice jednog privrednog društva iz Kruševca, tokom 2022. godine nije uplaćivao poreze na dohodak zaposlenima, dok je 2023. godine delimično uplaćivao porez na dobit pravnog lica.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading