SKANDAL NA "LIVADICI": Utakmica je trajala svega 45 minuta - sudija odsvirao kraj nakon prvog poluvremena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.05.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslavan završetak derbija...

SKANDAL NA "LIVADICI": Utakmica je trajala svega 45 minuta - sudija odsvirao kraj nakon prvog poluvremena!

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Pretposlednja runda ovosezoneke Vojvođanske lige Jug trebala je da donese pravu fudbalsku poslasticu u kojoj je četvrtopalsirana Mladost iz Bačkog Jarka na stadionu "Livadica" trebala da odmeri snagu sa Jedinstvo iz Rumenke koje se nalazi stepenisu više i koje se bori za plasman u doigravanje za popunu Srpske lige Vojvodina.

 

Oko 300 ljubitelja fudbala prisustvovalo je zanimljivoj fudbalskoj predstavi tokom prvih 45 minuta igre, tokom kojih je viđeno čak sedam žutih kartona. Sudija Dušan Petrović je pokazao četiri javne opomene domaćim fudbalerima, dok su gosti iz Rumenke tri puta "požuteli".

Nakon revije javnih opomena u samom finišu prvog dela igre, usledili su i golovi. U 42. minutu Milan Samardžija je doveo goste do prednosti nakon sjajno izvedenog kontranapada, da bi u nadoknadi vremena mrežu Vukašina Vukovića, zatresao i Miljan Ivan udarcem sa distance, tako da su crveno-beli na pauzu otišli sa dve gola prednosti.

Skandal je usledio u periodu između dva poluvremena.

Kako se nezvanično saznaje, prilikom ulaska u svlačionicu pomoćni sudija Danijel Božoki je udaren u leđa od strane nepoznatog lica. Navedeni incident je prijavljen delefatu utakmice, nakon čega je doneta i odluka o trajnom prekidu.

Foto: FK Mladost Bački Jarak

Veliko nezadovoljstvo vlada u redovima kluba iz Bačkog Jarka

 

- Vojvođanska liga Jug, 29. kolo:

Mladost (Bački Jarak) - Jedinstvo (Rumenka) 0:2 - prekid

Strelci: ;. Samardžija u 42. i M. Ivan u 45+1. minutu za Jedinstvo

Stadion: "Livadica), Bački Jarak

Gledalaca: 300

Sudija: Dušan Petrović (Šid)

Žuti kartoni: D. Hrubik, N. Zeljković, M. Stanić, M. Perić (Mladost), M. Petrović, M. Balaš, S. Jovanović (Jedinstvo)

Mladost (Bački Jarak): Vuković, Stanić, Hrubik, Knežević, Jakovljević, Perić, Mitrović, Zeljković, Jelić, Erak, Malbaša.

Jedinstvo (Rumenka): Tojzan (Čikara), Živanov, Jovanović, Balaš, Ivan, Džarić, Topić, Pantić, Papović, Samardžić, Petrović.

Treba podsetiti da navedeni meč nije imao nikakvog rezultatskog značaja za domaću ekipu, dok gosti iz Rumenke vode veliku borbu da se kao najbolja trećeplasirana ekipa plasiraju u doigravanje kroz koje se može "vizirati karta" za srpskoligaški karavan.

Narednog vikenda u poslednjoj takmičarskoj rundi za sezonu 2023/24 Mladost gostuje Slogi u Temerinu, dok će ekipa Jedinstva ugostiti lidera, ekipi Slobode iz Donjeg Tovarnika.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading