TRESE SE LESKOVAC: Najbolji strelac lige stigao na stadion "Lotrin Gaj"!

Autor:

Sport

12.07.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva nova pojačanja u redovima Turekovca.

TRESE SE LESKOVAC: Najbolji strelac lige stigao na stadion "Lotrin Gaj"!

Foto: FK Turekovac

Uprava kluba je posle godinu dana pauze zadovoljna ostvarenim rezultatom, i uvidela je da ekipa ima veliki prostor za napredak. 

Republika

Odmah po završetku prvenstva uprava je krenula sa analizom dostupnih igrača, i ubrzo je došla potvrda da je Turekovac doveo prvog novajliju. Mladi Aleksandar Bakterović je odlučio da je vreme za promenu sredine, i odluka je pala na stadion "Lotrin Gaj".

Ovih dana dres Turekovca su obukla još dva nova lica, jedan od njih je Vlada Stojilković, prošlogodišnji najbolji strelac Gradske lige Leskovac sa 26 postignutih golova, i jedan od boljih igrača u ligi. Stojilković je imao veliki broj ponuda, čak i iz međuopštinske lige, ali je odlučio da u predstojećem periodu za svoj dom izabere stadion "Lotrin Gaj". Provereni golgeter pored toga što zna da zatrese mrežu rivala iz svih pozicija, može i da pokriva više istih na terenu, omiljen je među trenerima jer je tzv. univerzalac.

Marko Nikolić (24) se nakon epizode u Mrštanu gde je branio boje Moravca Orion vraća u redove Turekovca nakon četiri godine. Nikolić se najbolje snalazi u krajnjoj ofanzivi svog tima, gde može da pokrije sve pozicije, od oba krila do udarne igle ekipe. Kroz karijeru je branio OFK Morave iz Leskovca i sastava Veliko Trnjane.

Dolazak pre svega Stojlikovića na stadion "Lotrin Gaj" je pokazatelj da uprava kluba sprema velike stvari za predstojeću takmičarsku sezonu. Najbolji strelac, i po mnogima igrač u ligi je odlučio da obuče dres Turekovca, što može samo doprineti da i ostali igrači "lakše" odluče da pođu njegovim stopama.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading