OVAJ ČOVEK NEMA SRAMA! Hrvat koji je VREĐAO "orlove" nastavlja da PROVOCIRA! "Najviše beba rođeno je posle Oluje"!

Autor:

Sport

15.06.2024

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi će mu zameriti na ovim rečima.

OVAJ ČOVEK NEMA SRAMA! Hrvat koji je VREĐAO "orlove" nastavlja da PROVOCIRA! "Najviše beba rođeno je posle Oluje"!

Foto: printscreen/HRT

Bivši hrvatski fudbaler Joško Jeličić, čije su nedavne uvredljive izjave izazvale kontroverze, ponovo je privukao pažnju svojim komentarima.

Tokom prenosa poraza Hrvatske od Španije, Jeličić je izneo svoje mišljenje o utakmici, ističući da je ovo bila najlošija utakmica Luke Modrića koju je ikada gledao. Takođe je dao svoje analize Brozovićevog performansa i istakao da je poraz najbolji trenutak za kritičku analizu.

- Ovo je bila najlošija utakmica Luke Modrića koju sam ikada gledao. Brozović će i sa 50 godina pretrčati 50 kilometara, ali mu je reakcija puno sporija. Teško je biti u ovakvoj situaciji, nismo naučili na ovo i to je život. Igrali smo protiv protivnika koji je moderna ekipa, ima jasnu strukturu koja nas je nadigrala u svim segmentima. Jedan dekan filozofije rekao da je bolje izgubiti jednom 3:0, nego triput po 1:0 - rekao je Jeličić.

Foto: Tanjug/AP

Budimir i Fernandez s loptom u duelu

On je takođe pohvalio protivničku ekipu, ističući da je njihova jasna struktura nadigrala Hrvatsku u svim segmentima.

- Treba im čestitati na pobedi i analizirati utakmicu, poraz je najbolji trenutak za kritičku analizu, videti gdje smo najslabiji, mentalno se skupiti i pripremiti za preostale dve utakmice. Na dve pobede smo od onoga što želimo, a to je osmina finala. Tamo smo sposobni svakoga pobediti - dodao je Joško.

Posle poraza, a pred mečeve Hrvatske protiv Albanije i Italije, Jeličić je poslao i poruku kritičarima reprezentacije.

- S obzirom na naš mentalitet, biće onih koji će naoštriti tastature. Imaju demografski podaci lako proverljivi. Najviše beba u Hrvatskoj rođeno je nakon Oluje 1995. godine i nakon Svetskog prvenstva 2018. Ovi što su naoštrili tastature, momci, bez medalje, teško - istakao je Jeličić.

Podsetimo, bivši fudbaler je nedavno vređao i reprezentaciju Srbije, ali mu je na konferenciji za medije napadač Dušan Vlahović brutalnim odgovorom "zapušio usta".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading