SKANDAL NA EVROPSKOM PRVENSTVU! DIVLJALI POSLE GOLA, PA GURNULI PROTIVNIČKOG NAVIJAČA NIZ TRIBINU! Hitno prevezen u bolnicu!

Autor:

Sport

21.06.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijanci preterali sa proslavom!

SKANDAL NA EVROPSKOM PRVENSTVU! DIVLJALI POSLE GOLA, PA GURNULI PROTIVNIČKOG NAVIJAČA NIZ TRIBINU! Hitno prevezen u bolnicu!

Foto: Profimedia

Uzbudljiva utakmica između Austrije i Poljske na EVRO 2024 donela je neočekivanu dramu kada je jedan navijač hitno prevezen u bolnicu nakon što je pao tokom slavlja gola. Incident se dogodio na Olimpijskom stadionu u Berlinu, a prema izveštajima, navijač Poljske je pao tokom proslave gola Austrije.

Voditelj Aleksander Bomes objasnio je situaciju tokom same utakmice, ističući ozbiljnost situacije.

"Ovde je nastala tišina. Austrijanci su slavili divlje. Postoji ozbiljniji medicinski problem. Izgleda da je poljski navijač gurnut niz tribine. Nismo mogli pažljivo pratiti situaciju", rekao je Bomes.

Snimci sa utakmice pokazali su redare kako drže ceradu preko praznog prostora između tribina i terena.

Podsetimo, fudbalska reprezentacija Austrije savladala je Poljsku sa 3:1 (1:1) u drugom meču Grupe D Evropskog prvenstva.

Trauner je već na početku doveo Austrijance u vođstvo, ali su se Poljaci malo stabilizovali do kraja poluvremena i izjednačili preko Pjonteka. Nastavili su da pružaju dobru igru i u drugom, ali je baš tada usledio neplaniran momenat. Arnautović je sjajno propustio loptu do Baumgartnera koji je rutinski savladao Ščesnog, da bi samo nedugo nakon toga špic posle asistencije upisao i pogodak.

Sabicer je ukrao loptu i izborio jedanaesterac, a Arnautović je bio siguran sa bele tačke. Tim pogotkom vrlo verovatno je "čekirao" kartu Austrije za nokaut fazu EP, dok Poljska ostaje gotovo bez šanse za plasman dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading