DA LI JE MOGUĆE?! JANAKOPULOS HOĆE JOŠ JEDNOG "SLUKASA"! Nudi MILIONE Bugarinu

Autor:

Sport

21.06.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos ne prestaje da iznenađuje!

DA LI JE MOGUĆE?! JANAKOPULOS HOĆE JOŠ JEDNOG "SLUKASA"! Nudi MILIONE Bugarinu

Foto: Euroleague

Saša Vezenkov

Prošlog leta, Kostas Slukas je šokirao ljubitelje košarke kada je prešao iz redova Olimpijakosa u redove najljućeg rivala, Panatinaikosa. Ovaj transfer izazvao je pravu buru u košarkaškom svetu, ali na kraju se pokazao kao pun pogodak - Slukas i Panatinaikos su postali šampioni Evrope, što je samo dodatno pojačalo tenzije između dva opasna rivala.

Dimitris Janakopulos, vlasnik Panatinaikosa, ne planira da stane na postignutom uspehu. Naprotiv, on želi da ponovo izgradi dinastiju i osvoji još više trofeja. Upravo zbog toga, već ima na umu prvo pojačanje za svoj voljeni tim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Saša Vezenkov

Naime, Panatinaikos je uputio veoma nepristojnu ponudu bivšem košarkašu Olimpijakosa i MVP Evrolige, Saši Vezenkovu. Vezenkov je nezadovoljan svojom minutažom u NBA ligi, a Panatinaikos to pokušava da iskoristi u svoju korist. Ponuda od 17 miliona evra za trogodišnji ugovor deluje primamljivo, posebno ako se uzme u obzir da je Vezenkov bio miljenik navijača u Pireju. Međutim, pitanje je da li će oni podneti još jednu "izdaju" od strane jednog od njihovih omiljenih igrača.

Ostaje da se vidi da li će Saša Vezenkov prihvatiti ovu fenomenalnu ponudu i vratiti se na velika vrata u evropsku košarku. U svakom slučaju, budućnost košarkaškog sveta će biti itekako zanimljiva ako se ova transfer saga završi uspešno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading