HRVATSKI SELEKTOR KUKA ZBOG SRAMNE IGRE! Evo ko je KRIV Daliću za UBEDLJIV poraz!

Autor:

Sport

15.06.2024

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije razočarale na premijeri protiv Španije.

HRVATSKI SELEKTOR KUKA ZBOG SRAMNE IGRE! Evo ko je KRIV Daliću za UBEDLJIV poraz!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske doživela je težak poraz na premijeri Grupe B Evropskog prvenstva od Španije, a nakon meča se oglasio selektor Zlatko Dalić.

On je bio samokritičan, čestitao je protivniku i izrazio razočaranje zbog nedostatka energije tokom meča. Istakao je da je primanje gola u nadoknadi prvog poluvremena bilo prelomno za ishod utakmice te najavio odlučnu borbu za tri boda u narednom susretu protiv Albanije.

- Čestitam Španiji na ubedljivoj pobedi. Naš težak i zaslužen poraz. Bili smo bez energije. Mučili smo se u prvih 15 minuta, onda smo se posložili i preuzeli posed. Pa smo primili gol. Bilo je zaista loše. Najgore je bilo što smo u nadoknadi prvog poluvremena primili gol nakon kornera, time je utakmica bila gotova - rekao je nakon meča Zlatko Dalić i dodao: 

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Španija - Hrvatska

- Hteli smo da vidimo Perišića u teškoj utakmici i da odmorimo Modrića i Kovačića. Čeka nas nova, puno važnija utakmica kad smo ovu izubili. Prelako smo primili golove, pali su iz laganih situacija i nakon naših loših reakcija. Sa druge strane, mi nismo mogli da damo gol. Nismo nikako mogli da se vratimo. Protiv Albanije idemo na tri boda. Dve utakmice su do kraja, zamo šta je naš cilj. Moramo da se koncentrišemo i da idemo na pobedu - istakao je Dalić.

Hrvatska će u drugom kolu igrati protiv Albanije, dok se u poslednjoj trećoj rundi sastaje sa aktuelnim evropskim prvacima, selekcijom Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading