ZA USPOMENU I DUGO SEĆANJE: Portugalski sudija Artur Soareš Dijaš sa svakog takmičenja ponese suvenir

Autor:

Sport

22.06.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će imati uspomenu i na EVRO 2024 na kojem deli pravdu.

ZA USPOMENU I DUGO SEĆANJE: Portugalski sudija Artur Soareš Dijaš sa svakog takmičenja ponese suvenir

Foto: www.profimedia.rs

Artur Soares Dijaš

Fudbalske sudije važan su faktor svakog velikog takmičenja i o njima se često govori kada donesu neku odluku. Danima, nedeljama, pa i godinama se vodi polemika da li su neku odludu doneli ispravno, da li su neku reprezentaciju oštetili, a drugu pogurali. Međutim, portugalski sudija Artur Soareš Dijaš provlači pažnju na drugi način.

Iskusni arbitar deli pravdu i na ovom Evropskom prvenstvu pa smo ga tako mogli videti i na centru sa pištaljkom tokom duela Poljske i Holandije, ali i u susretu na C grupe koji su odigrali Engleska i Danska. Navijačima ostrvske selekcije zapao je za oko nedan detalj u vezi njega i o tome su zagrmeli na društvenim mrežama. On ima tetovaže takmičenja na kojima je delio pravdu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tetovaža EVRO 2020

- Ovaj sudija ima tetovažu sa EVRO 2020. Arbitar sa tetovažama, moj Bože, probudila se rulja je to sada stvarno uradila - samo su neki od komentara Engleza o sudijinim tetovažama, a nisu nimalo prijatni imajući u vidu da su taj susret odigrali nerešeno sa Danskom (1:1).

Međutim, ono što neupućeni Englezi nisu znali je da je Dijaš rešio da na sebe tetovira grbove i simbole svih velikih takmičenja na kojima je delio pravdu. Tako se na njegovim rukama zaista nalazi logo EVRO 2020, ali i simbol Olimpijskih igara koje su odigrane u Tokiju 2021. Nema sumnje da će i ovo Evropsko prvenstvo završiti na Portugalčevim rukama, samo da se turnir u Nemačkoj okonča.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tetovaža OI 2020

Inače, kada je u pitanju Dijaš, on je dobro poznat navijačima Crvene zvezde. Delio je pravdu na Marakani protiv Pjunika (5:0), ali i protiv Černomoreca 2013 (0:0). Ipak, najbolniji meč koji je on sudio crveno-belima odigran je na "Parku prinčeva" kada je SPŽ slavio sa 6:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading