URNEBESNO! MBAPE NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ SA SAIGRAČIMA ZBOG MASKE: Evo kako ga zadirkivaju (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

21.06.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije maska igračka.

URNEBESNO! MBAPE NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ SA SAIGRAČIMA ZBOG MASKE: Evo kako ga zadirkivaju (VIDEO)

Foto: Profimedia

Francuska reprezentacija je jedan od favorita Evropskog prvenstva, koja je slavila minimalnim rezultatom 1:0 protiv Austrije, a medicinski tim "Galskih petlova" imao je tokom meča pune ruke posla.

Prisetimo se, tokom meča Antoan Grizman je završio krvav nakon užasnog sudara sa reklamnim panoima, a znatno veći problem doživeo je Kilijan Mbape. On je u finišu susreta doživeo povredu koja će svakako uticati na njegove naredne nastupe na evropskoj fudbalskoj smotri, a nakon meča navijači su iščekivali vesti o stanju povrede sjajnog fudbalera. Na kraju, crne slutnje su se obistinile. Mbape je doživeo prelom nosa i u nastavku šampionata će morati da nastupa sa zaštitnom maskom.

I pored svega što je doživeo, Mbapea humor ne napušta. 

A koliko možemo da primetimo, ni njegove saigrače. Na osnovu video klipa, možemo da vidimo da se njegovi saigrači igraju sa njegovom maskom kao da je igračka.

Kako već znamo, današnju utakmicu posmatra sa klupe i to je veliki udarac za "trikolore".

Po pravilima Evropske fudbalske unije (UEFA), medicinska oprema koju moraju da nose igrači na terenu, treba da bude u jednoj boji i ne sme da ima oznaku reprezentacije, pa je morao da promeni onu u bojama francuskog nacionalnog tima.

Trenutno Mbape jako nedostaje svojim saigračima na terenu, u meču protiv Holandije je jako osetno njegovo odsustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading