"AKO IGRA, BIĆE NOSILAC BROJ DVA NA VIMBLDONU": Australijanac iskreno o Noletu

Autor:

Sport

21.06.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meknami smatra da bi Novak, ukoliko bude spreman, imao veće izglede na Vimbldonu nego na Olimpijskim igrama u Parizu.

"AKO IGRA, BIĆE NOSILAC BROJ DVA NA VIMBLDONU": Australijanac iskreno o Noletu

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji Dejvis kup reprezentativac Australije, Pol Meknami, izneo je svoje mišljenje o mogućem nastupu Novaka Đokovića na Vimbldonu. Iako je Nole trenutno u procesu oporavka od povrede kolena, Meknami smatra da bi Đoković mogao da dođe do osme titule na ovom prestižnom teniskom turniru i time izjednači rekord Rodžera Federera.

Optimizam među navijačima je porastao nakon što je Novak Đoković objavio snimak treninga sa travnate podloge. Iako je njegov nastup na Vimbldonu još uvek neizvestan, ova objava je podstakla nadu da bi Nole mogao da se oporavi na vreme i pojavi se na turniru.

Meknami smatra da bi Novak, ukoliko bude spreman, imao veće izglede na Vimbldonu nego na Olimpijskim igrama u Parizu, iako su ove igre njegov prioritet iz patriotskih razloga. Ipak, Meknami ističe da je realnost takva da bi Novak bio nosilac broj dva na Vimbldonu, što jasno ukazuje na njegovu sposobnost da se takmiči na najvišem nivou čak i nakon povrede.

- Novak Đoković, ako igra, biće nosilac broj dva na Vimbldonu. Olimpijske igre su njegov prioritet, što je, imajući u vidu njegov patriotski žar, za divljenje. Ipak, ako je rezonski spreman, realnost je da bi imao veće izglede na Vimbldonu nego na Olimpijskim igrama... Samo kažem - napisao je Meknami.

 

 

Nastup Novaka Đokovića na Vimbldonu bi svakako bio velika stvar za svet tenisa, s obzirom na to da bi imao priliku da osvoji osmu titulu na ovom turniru. Ostaje da se vidi da li će Novak biti spreman do 1. jula kada počinje Vimbldon i hoće li rizikovati promenom podloge u tako kratkom vremenskom periodu.

Kako se bliži početak turnira, teniski svet sa nestrpljenjem očekuje konačnu odluku Novaka Đokovića o učešću na Vimbldonu. Svi ljubitelji tenisa širom sveta nadaju se da će imati priliku da vide svetskog broja jedan u akciji na omiljenom Vimbldonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading