IMAMO PRVI ELIMINISAN TIM SA EVRO! Više nemaju BAŠ NIKAKVE šanse da prođu dalje!

Autor:

Sport

21.06.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A nije Srbija.

IMAMO PRVI ELIMINISAN TIM SA EVRO! Više nemaju BAŠ NIKAKVE šanse da prođu dalje!

Foto: Profimedia

Fudbalske reprezentacije Holandije i Francuske remizirale su bez pogodaka u drugom meču Grupe D Evropskog prvenstva.

Kako je počelo, svi su očekivali goleadu u Lajpcigu, ali to se nije desilo. Međutim, najveći gubitnik iz toga je - reprezentacija Poljske koja je ostala bez ikakve šanse da se domogne naredne faze EP.

Selekcija Poljske je poražena od Austrije rezultatom 3:1, što ju je ostavilo na začelju tabele D grupe. Austrija je povela u devetom minutu preko Gernota Trojnera, ali je Kšištof Pjontek poravnao rezultat na isteku pola sata meča. Ipak, Austrijanci su uspeli da preokrenu rezultat, postigavši još dva gola, i time su doveli Poljsku na prag eliminacije sa prvenstva, da bi je remi Holanđana i Francuza potpuno dotukaom budući da njih više ne mogu stići, dok od trećeplasire Austrije imaju lošiji međusobni skor.

Standings provided by Sofascore

Podsetimo, kada je u pitanju duel "trikolora" i "oranja", posle intenzivnog početka, tempo je opao, a onda se dogodio i momenat oko kog će se sigurno dići bura. U 69. minutu Ćavi Simons je zatresao mrežu Francuza i proslavio pogodak, ali je onda usledila VAR provera. 

Iz sobe su rekli da je Denzel Damfris uticao na golmana Manjana i igru iz nedozvoljene pozicije, pa je gol poništen, što je rezultiralo negodovanjem "petlova" i time da vidimo prvi meč koji je završen bez pogodaka na EP. Iako je duel ispunio očekivanja, nedostajali su pogoci, pa će i jedni i drugi morati da se potrude ne bi li sa prvog mesta otišli u nokaut fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading