SRBI PLJUJU PO GRCIMA KAO NIKAD DO SADA! "OVE GODINE JE GRČKA VELIKO RAZOČARANJE": Evo kakav hladan tuš su doživeli na ovom mestu!

Autor:

Putovanja

30.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masa nezadovoljnih srpskih turista sve više javno govori o neprijatnostima koje doživljavaju na letovanju u Grčkoj!

SRBI PLJUJU PO GRCIMA KAO NIKAD DO SADA! "OVE GODINE JE GRČKA VELIKO RAZOČARANJE": Evo kakav hladan tuš su doživeli na ovom mestu!

Foto: Promo foto, Shutterstock

Putovanja

U Fejsbuk grupi Grčka info pojavila se objava turista koji su razočarani mestima na koja su doputovali.

- E, pa, dragi moji toliko ste hvalili taj Nei Pori, pa sam otišla da posetim i okupam se. Zaista ništa posebno baš kao kod nas na Adi Ciganliji, a toliko ste kudili Leptokariju, ja sam oduševljena, što se ove regije tiče, zaista ne bih imala ništa protiv da opet dođem, i ovo kamenje koje je pri ulasku, u vodu, nije strašno, čak je voda i bi struja, sto puta više nego u Nei Poriju, zaista sam oduševljena Leptokarijom, apsolutno ima sve što ti je potrebno i za klince pravi raj i provod - napisala je jedna članica u objavi, dok u jednom komentaru stoji:

- Zavisi u kom deu Nei Porija se kupate. S obzirom da je jek sezone i da ima mnogo turista, podigne se pesak i voda bude mutnija. Daleko je Ada Ciganlija od Nei Porija. Tačno je da svako ima svoj ukus, šta mu se sviđa a šta ne, samo nemojte prljavu Adu da poredite sa predivnim Nei Porijem... A da, ako dođete u junu ili septembru, iznenadićete se koliko je voda divna.

Drugi turista je opisao neprijatno iskustvo koje ga je sačekalo u Toroni.

- Preživesmo nekako pet sati čekanja na Evzoniju ljudi ovo nije humano! Sa bebom od osam meseci i dvoje male dece na plus 40 u kolimetarskoj koloni.... Horor film! Dođemo u Toroni, prvi put kažu fino mesto, lepo, za porodice sa malom decom, kad ono hladan tuš! Prvi utisak, divljina, neuređene plaže, nema plićaka...

- Tako da, što se mene tiče, Toroni, ne nikako! Više sreće naredni put, za nas koji volimo da istražujemo i ne idemo na siguricu. Jedino što je dobro u svemu je da bebac voli u vodu... - navodi su u objavi ispod koje su se nizali komentari:

- Grčka je ove godine po mnogo čemu hladan tuš. I maltretiranje na granici i nehumani uslovi na mnogim plažama i u smeštajima, pljačke automobila... - napisao je jedan član, a drugi dodao:

- Mi uvek prespavamo na Dojranu stignemo oko šest prošetamo večeramo i ujutro pravac granica. Ove godine smo je prešli za 10 minuta. Bili smo dok su nam deca bila mala tri puta u Toroniju što govori da je za malu decu idealno mesto, ali svi mi imamo svoje utiske. Ove godine zbog neplarinja unapred zavrsimo u Haniotiju gde je more bilo divno čisto toplo i predivne plave boje Nama se Haniotiji nije naropčito svideo, ali sledeće godine druga destinacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading