APARTMAN PRVE KLASE NA MORU 14 DANA U JULU ZA 260 EVRA! Srbi u potpunom šoku! U komšiluku nude fantastične cene za letovanje

Autor:

Putovanja

19.07.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna da ova zemlja iz godine u godinu sve više ulaže u turizam

APARTMAN PRVE KLASE NA MORU 14 DANA U JULU ZA 260 EVRA! Srbi u potpunom šoku! U komšiluku nude fantastične cene za letovanje

Foto: pixabay.com

Uprkos činjenici da postoji određen broj ljudi u Srbiji kojima, kad se spomene letovanje u Albaniji samo naprave grimasu ili se namršte, oni koji su tamo bili kunu se da je ubedljivo najpovoljnije ali i najlepše u regionu.

Ne računajući kraljicu Grčku, naravno.

Letovanje u Albaniji, pre svega u Ksamilu, Sarandi ili Draču već nekoliko godina je apsolutni hit na Balkanu, pre svega iz ugla odnosa cena i kvaliteta usluga.

Poslovično dobri domaćini Albanci čine sve da se turisti osećaju zadovoljno i opušteno, a vlasnici apartmana prosto se utrkuju ko će da ponudi jeftiniji a bolji smeštaj.

Rezultat svega je da su obe strane prezadovoljne.

Na jednoj popularnoj grupi na Fejsbuku žena je podelila fotografije iz popularnog letovališta Ksamila, a kako se mnogima dopalo, usledila su i brojna pitanja.

"Može li jedno iskreno pitanje i odgovor. Prvo ne znam te njihove novce koliko ih dobijate za 100 evra. Drugo ja i muž smo srednjih godina za 10 noćenja sa prevozom i hranom – sami da se hranimo koliko nam treba para – skromni smo! I, još kako su im snabdeveni marketi?", pitala je jedna Vesna, prenosi Blic.

Odmah su stigli i odgovori:

"Kurs je skoro identičan kao kod nas, skoro isti. Nema jeftinijeg mora, Neum-Bosna ili Albanija", piše joj jedna žena.

Drugi su joj dali detaljan odgovor o cenama i troškovima.

"Mi smo u septembru potrošili sve sa putem do 600 evra. Sad ćemo videti jer obilazimo malo više", pišu jedni. Drugi dodaju:

"Išli malo na pićence, malo jeli giros, ponekad platili ležaljke na drugim lepšim plažama. Ništa nije skupo, osim ležaljki i pića po plažama, dok je u gradu dosta povoljnije".

Jedna Slobodanka piše kako je bukirala luksuznni apartman za dve osobe, u centru, 100 metara od plaže. Platila je 14 noći u julu 260 evra. Cene u marketima i restoranima su kao kod nas ili malo niže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading