SPREMA SE NEŠTO VELIKO: Miško Ražnatović otputovao u grčku prestonicu! U Beograd se vraća sa novim pojačanjem?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.07.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je transfer na samo korak od realizacije...

SPREMA SE NEŠTO VELIKO: Miško Ražnatović otputovao u grčku prestonicu! U Beograd se vraća sa novim pojačanjem?

Foto: Starsport

Miško Ražnatović

Sjajne partije ovog leta pruža Filip Petrušev u dresu košarkaške reprezentacije Srbije, a svi ljubitelji igre pod obručima se nadaju da će navedeno nastaviti i tokom predstojećih Olimpijskih igara koje se održavaju u Parizu.

Aktuelni košarkaš grčkog Olimpijakosa više puta se ovog leta pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, a vesti o potencijalnom transferu su sustizale jedna drugu. Tokom jučerašnjeg dana se činilo da od povratka Petruševa na Mali Kalemegdan nema ništa, ali je današnji dan doveo do veleobrta.

Naime, iz Amerike je stigla informacija da su Toronto Reptorsi otpustili Sašu Vezenkova, što je sa nestrpljenjem iščekivao crveno-beli deo Beograda, posebno nakon objave Ražnatovića da će razgovori postati ozbiljniji kada Olimpijakos pojača poziciju četiri.

Glavni preduslov za povratak Petruševa u Beograd, odlukom Toronta je ispunjen, tako da pristalice srpskog i regionalnog šampiona uskoro mogu očekivati finalizaciju posla.

Da se uveliko radi na selidbi srpskog reprezentativca iz grčke prestonice u Beograd, kako prenosi portal "Maxetsport.rs", govori i činjenica da je svetski poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović, otuptovao u Atinu kako bi dogovorio uslove povratka Petruševa u Crvenu zvezdu. Kako navedeni portal ističe, pregovori bi trebal ida budu samo formalnost.

Republika

Foto: Profimedia

Klupske boje neće menjati - Filip Petrušev

 

Da podsetimo, dvadesetčetvorogodišnji Filip Petrušev je bio član Crvene zvezde u sezoni 2022/23 i sa crveno-belima je osvojio duplu krunu u srpskim košarkaškim takmičenjima. Pre dolaska na Mali Kalemegdan bio j član beogradske Mefe i istanbulskog Anadolu Efesa, a nakon kratkog boravka u redovima Filadelfije i Sakramenta, krajm novembra prethodne godine preselio se u Atinu i postao član Olimpijakosa.

Delije će svakako sa nestrpljenjem iščekivati naredno obraćanje Miška Ražnatovića na društvenim mrežama...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading