GOSTI CENTRA BALAŠEVIĆ: "OVO JE HOTEL UŽASA"! Menadžment smeštaja žestoko uzvratio: "Zvali smo POLICIJU, pokrećemo TUŽBE"

Autor:

Vesti

23.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljne mušterije ocrnile smeštaj sa četiri zvezdice, rukovodstvo se oglasilo ekskluzivno za Republiku!

GOSTI CENTRA BALAŠEVIĆ: "OVO JE HOTEL UŽASA"! Menadžment smeštaja žestoko uzvratio: "Zvali smo POLICIJU, pokrećemo TUŽBE"

Foto: Printscreen/Youtube/Hotel Balašević Beograd

Na adresu portala Republika stiglo je pismo o iskustvu nezadovoljnih gostiju koji su nedavno posetili hotel centar Balašević u Rakovici. Ovaj smeštaj nazvali su "hotelom užasa", a iskustvo "paklenim". Kako su naveli, sobe nisu izgledale kao na slikama, nisu bile čiste, nameštaj je bio star i imao je neispravne klima uređaje.

Dalje se navodi da se osoblje hotela ponašalo "odvratno", nije obezbeđen popust za decu mlađu od 6 godina i morali su da plaćaju pun iznos, kao i da spavaju sa roditeljima u istom krevetu. Takođe, naveli su da im je osoblje hotela pozvalo policiju, kako bi ih izbacilo iz smeštaja. Celo pismo možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Hotel Balašević Beograd

Nezadovoljni gosti tvrde da je ovo "hotel užasa"

Putujete u Beograd - Srbija i želite da odsednete u HOTELU UŽASA? Zatim izaberite Hotel Centar Balašević, Miška Kranjca 17A, Rakovica, 11090 Beograd, Srbija.

Ući ćete na njegov sajt, pogledaćete fotografije koje su postavili i reći ćeš sebi: „Pa kakav užas, super je za 4* koji su dali?! " Ne žurite da se radujete! I to smo uradili i već u februaru smo rezervisali i uplatili solidan depozit za ceo autobus dece koja su otišla na festival folklora u Beograd str i u BOOKING-u smo istovarili prtljag i čekali da se smestimo u ovaj „raj 4*". Deci je bio potreban odmor posle dugog puta, jer ih je sutradan čekalo takmičenje. Jesam li rekao odmor? Ne! Predstojala je noćna mora. Doček prevodioca, koji očigledno radi sa grupama hotelskih gostiju, bio je šokantan – kao da nismo platili, ali smo bili nepozvani – bezobrazni i trzavi Rekli smo sebi: „Dobro, umorna je, vidno je nervozna što mora da radi, progutali smo - deca su bila važnija.

Organizator festivala Kostas Livadiotis ne samo da nas nije dočekao, već nije poslao ni osobu iz svog tima da nam pomogne oko smeštaja u ovom paklenom hotelu koji je i sam preporučio zajedno varaju i lažu ljude . Posle nekog vremena počela je prijava u kojima smo bili smešteni nisu imali nikakve veze sa fotografijama na njihovoj veb stranici. Da li se sećate da sam vam rekao da se ne radujete kada vidite kako su predstavili hotel na njihovoj stranici iu BOOKING-u? Sobe su bile nameštene starim nameštajem, verovatno iz Drugog svetskog rata, koji se raspadao - bukvalno sedneš na krevet i raspada se... ali ipak krevet - spavaćeš nekako. Čistoća?! Bože, ne! Po podu se valjala svakakva prljavština - od dlaka, salveta i kesa, do ispljunutih žvaka i ostataka nečeg lepljivog, čija je tačna priroda sporna. Plahte su bile prljave - ali su se videle. Peškiri su bili ne samo stari i pocepani, već i umrljani ljudi. Čitave porodice pauka šetale su neometano po uglovima soba koliko su dugo živele tamo da bi se ovako razmnožavale?

Aroma u ovom "hotelu" sa 4* je mirisala na muvu. Kako ih ove zvezde daju svojim hotelima, Ne znam?! Ukratko, ove sobe nikada nisu videle sobaricu, a kamoli usisivač i veš. Užasna prljavština i leglo hiljada poznatih i nepoznatih bolesti. Sa ovim temperaturama iznad 39 C, nadali smo se bar ispravnim klima uređajima. Da, da... ali ne!!! I očigledno nisu radile tako dobro kao sobarice i svo osoblje ovog hotela iz noćne more. Inače, „hotel" nije prava reč „hitni azil za migrante" – bez uvrede mesta za privremeni smeštaj, u kojima se, međutim, za razliku od ovog hotela, ništa ne plaća. I mi smo to pokušali da progutamo, iako je bilo teško, ali deca su sutradan imala prezentaciju, ceo dan su putovali i morali su da se odmore, pa smo rekli sebi da ćemo za njih da odustanemo nekoliko dana. Nažalost, našim mukama nije bio kraj. Bilo je vreme da doplatimo noćenje. I iznenađenje - osoblje hotela se takođe odvratno ponašalo prema nama. Istovremeno, deca... Oni su hotel, zar ne - trebalo bi da imaju poštanski terminal, inače kako da primaju goste iz inostranstva ako nemaju gotovinu u svojoj valuti?! Onda su nas iznenadili činjenicom da deca mlađa od 6 godina, koja uglavnom imaju popust / tako je u čitavom civilizovanom svetu / moraju ne samo da spavaju sa roditeljima u jednom krevetu, već i da plaćaju pun iznos. noćni boravak pred svršenim činjenicom, jer shvate da ste se već smestili i gde ćete usred noći otići da tražite drugi hotel u stranoj zemlji. drskost... Nakon što je ovo razbilo staklo čak i na našim zdravim živcima i osoblje shvatilo da to neće dobro proći i da će se napraviti skandal, odlučili su da pozovu policiju da nas izbaci iz hotela - u sred noći...

Reći ćete: "Šta je sa solidnim učešćem?" Pogodi! Ništa nam nisu vratili Ostavili su nas na ulici u nepoznatom gradu sa toliko dece... Ovo je već bilo previše Počeli smo da tražimo drugo mesto za boravak u prepunom Beogradu kasno u noć sa skoro usnulom decom u autobusu posle dugog putovanja od Varne do Beograda. Hvala Bogu našli smo hotel koji je bio superiorniji od onih kojima se hvali u BOOKING-u - Hotel Centar Balašević, i višestruko jeftiniji hotel, čist i sa gostoljubivim osobljem... Deca su konačno legla i zaspala ljudski - a ne na sedišta u autobusu gde su se mazili ceo dan, naravno, opet smo platili tu noć - navodi se u pismu nezadovoljnih gostiju.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Hotel Balašević Beograd

Iz menadžmenta hotela tvrde da je situacija drugačija

Hitno smo stupili u kontakt sa menadžmentom hotela, a oni tvrde da je situacija sasvim drugačija. Njihov odgovor na skandalozne optužbe možete pročitati u nastavku ovog teksta:

- Poštovani,

Organizator nije uplatio smeštaj za grupu kako je dogovoreno. I pored toga smo primili goste na smeštaj i tek posle nekoliko sati kad nam je organizator rekao da oni sami plaćaju smestaj, goste smo zamolili da regulišu plaćanje.

Oni su to odbili, i pri tom bili agresivni prema koleginici na recepciji. Napali je verbalno i fizički zbog čega je pozvana patrola policije. Nakon toga su demonstrativno napustili hotel.

Sve napisano o našem objektu je glupost i čudimo se zaista da se ugledan list kao sto je Vaš bavi takvim temama. Hotel nema nikakve veze sa organizatorom i njegovim gostima i njihovim međusobnim nesporazumima oko plaćanja smeštaja i organizacije.

Hvala na prilici da objasnimo o čemu se radi, a protiv organizatora i gostiju koji tako bestijalno blate ugled hotela koji postoji i radi 20 godina će naši advokati pokrenuti postupak pred sudom.

Hvala jos jednom,
Srdačan pozdrav
Hotel Balašević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading