"VOZAČ DŽIPA PREBLEDEO, ODMAH JE IZAŠAO": Očevidac kod Čuburskog parka o nezgodi u kojoj su povređeni dete (4) i žena

Autor:

Hronika

15.06.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je bilo u kolicima koja su se prevrnula zajedno s njim nakon udara vozila.

"VOZAČ DŽIPA PREBLEDEO, ODMAH JE IZAŠAO": Očevidac kod Čuburskog parka o nezgodi u kojoj su povređeni dete (4) i žena

Foto: shutterstock

ilustracija

Danas oko 11 sati u Ulici Maksima Gorkog, u blizini Čuburskog parka, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su lakše povređeni četvorogodišnje dete i žena starosti 31 godinu. Oni su prelazili pešački prelaz kada je na njih naleteo crni džip užičke registracije.

Dete je bilo u kolicima koja su se prevrnula zajedno s njim nakon udara vozila. Prema svedočenju očevidaca, vozač džipa je odmah izašao iz vozila kako bi proverio stanje deteta i žene. Na mestu nezgode se okupilo dosta prolaznika, a ubrzo su stigli i policija i Hitna pomoć.

Dečak je bio sa jednom ženom, vozila ga je u kolicima kada su prelazili pešački prelaz. Gotovo pred sam kraj pešačkog na njih je naleteo crni džip užičke registracije. Kolica su se prevrnula zajedno sa detetom. Koliko sam video, dete je bilo u svesnom stanju. Vozač je prebledeo, odmah je izašao iz kola da vidi kako su dete i žena. Skupilo se dosta ljudi, vrlo brzo su došli i policija i Hitna pomoć - ispričao je za "Blic" očevidac ove saobraćajne nezgode.

Srećom, i dete i žena su prevezeni sanitetom Hitne pomoći u Urgentni centar, gde im je pružena lekarska pomoć. Lekari su konstatovali da su zadobili samo lakše povrede, što je olakšavajuća okolnost u ovom incidentu.

Iz izveštaja se takođe saznaje da vozač džipa nije vozio brzo u trenutku nesreće. Policija će verovatno sprovesti dalju istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading