KRVAVA TUČA U FAN ZONI KOD OLIMPIJSKOG STADIONA U MINHENU! Potukli se! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Autor:

Sport

19.06.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prštalo na sve strane.

KRVAVA TUČA U FAN ZONI KOD OLIMPIJSKOG STADIONA U MINHENU! Potukli se! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Foto: Republika

Fudbaslka reprezentacija Srbije u četvrtak igra utakmicu protiv Slovenije u okviru drugog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Piksijevi "orlovi" će na Alijanc areni pokušati da upišu prvu pobedu, koja bi ih ostavila u trci za plasman u narednu fazu, ali dan pre okršaja sa četom Matjaža Keka ispred stadiona u Minhenu viđene su nemile scene.

Naime, nekoliko navijača našlo se u sukobu, viđena je krvava tuča kod Olimpijskog stadiona, koja je kulminirala sa povređenim osobama, kojima je odmah ukazana prva pomoć.

Nema sumnje da organizatorima šampionata Evrope ovakve slike ne idu u prilog, te da je u svet, posle upada albanskih navijača na teren posle remija sa Hrvatskom, još jedna ružna scena dala minus Nemcima.

Foto: Republika.rs

Krvavi obračun viđen je u Minhenu

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. Juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), drugi susret na programu je protiv Slovenije 20. juna u Minhenu, na Alijanc areni, sa početkom od 15 časova. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading