TREĆA UMRLICA OSVANULA NA KUĆI DANKINOG UBICE U ZLOTU! Kapija zakatančena, dvorište prazno, a OVAJ DETALJ je kao iz HOROR FILMA (FOTO)

Autor:

Hronika

19.06.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sablasne scene u Zlotu ispred porodične kuće Dankinog ubice Dejana Dragijevića.

TREĆA UMRLICA OSVANULA NA KUĆI DANKINOG UBICE U ZLOTU! Kapija zakatančena, dvorište prazno, a OVAJ DETALJ je kao iz HOROR FILMA (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Dragan Kadic, Društvene mreže

Kuća Dragijevica u Zlotu, odakle potiče prvooptuženi za ubistvo male Danke Ilić (2) u naselju Banjsko Polje kod Bora Dejan Dragijevićzakljucana je, a na zidu pored ulaznih vrata pojavila se još jedna umrlica.

Nakon tragičnih događaja iz Banjskog Polja, gde su Dejan Dragijević i njegov kolega iz vodovoda Srđan Janković malu Danku prvobitno udarili službenim autom, a potom je ubili, u kući Dragijevića došlo je do dva smrtna slučaja.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

dom Dragijevića u Zlotu

Prvobitno je 7. aprila u policijskoj stanici preminuo mlađi brat Dejana Dragijevića Dalibor Dragijević (40) od posledica infarkta.

Nedugo za njim, Svetlana Dragijević (69), majka prvooptuženog i preminulog Dalibora, preminula je 15. maja u komšiluku, nakon čega je sahranjena na seoskom groblju u prisustvu 20-ak ljudi, a Radoslav Rade Dragijević je izveden iz marice, gde je na grobu supruge zapalio sveću, i odmah potom bio vraćen u maricu.

Ova dva smrtna slučaja predstavljaju prve dve umrlice na porodičnom domu u Zlotu. Treća umrlica, koja se iznenada pojavila ispod prve dve, takođe je posvećena Svetlani, koja je preminula 15. maja.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

umrlice na domu Dragijevića u Zlotu

Danas je kapija porodične kuće u Zlotu pod katancem, a Radoslav je napistio imanje, a da na imanju nema nikog vidi se po sablasnoj paučini na vratima i prozorima.

Podsetimo, Dejan Dragojević i Srđan Janković nalaze se u pritvoru i još uvek nisu otkrili gde su sakrili Dankino telo, a Janković je na poslednjih nekoliko saslušanja negirao da je devojčicu ikada video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading