OCA ŠUTIRAO I UDARAO RUKAMA?! Mladić (20) uhapšen zbog porodičnog nasilja u Beogradu!

Autor:

Hronika

19.06.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hapšenja, sud je izrekao L.T.-u meru zabrane prilaska i komunikacije sa ocem.

OCA ŠUTIRAO  I UDARAO RUKAMA?! Mladić (20) uhapšen zbog porodičnog nasilja u Beogradu!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Policija u Beogradu je u ponedeljak uhapsila L.T. (20) zbog nasilja u porodici, nakon što je fizički napao svog oca, M.T. (45), posle verbalne svađe u automobilu.

Do incidenta je došlo kada su otac i sin bili u automobilu, a situacija je eskalirala kada je L.T. udario oca pesnicom u glavu. Napad se nastavio udarcima nogama i rukama po telu oca, što je rezultiralo lakim telesnim povredama, preneo je Telegraf.

Nakon hapšenja, sud je izrekao L.T.-u meru zabrane prilaska i komunikacije sa ocem, što je standardna mera koja se primenjuje u ovakvim slučajevima kako bi se zaštitila žrtva nasilja.

 

SIN I SNAJA PRETUKLI STARCA U LESKOVCU!

Devedesetogodišnjeg Velibora Krstića iz Kumareva prošle nedelje brutalno su pretukli sin i snaja, a starac je sa posekotinama i povredama na glavi i u delu abdomena završio u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac.

Komšije koje su pretučenog starca odvezli do bolnice kažu da to nasilje traje već duže vreme, iako sin i snaja ne žive sa njim.

Nije prvi put. On je ćutao. Nije hteo da se sramoti. Dođe tako ponekad i plače, neće da kaže šta je bilo… Uzimaju mu penziju. Sada kad se usprotivio, kako nam je rekao, nabili su ga u pomoćno odeljneje i tu pretukli. Živa greota - komentariše za Rešetku komšinica ovog dekice

U leskovačkoj policiji rečeno je Rešetki da se radi po ovoj prijavi i da su o svemu obavešteni Centar za socijalni rad i nadležno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading