HOROR NA PUTU! Automobilom pokosio dete pa pobegao! Mališan HITNO prebačen u bolnicu!

Autor:

Svet

18.05.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač automobila je napustio mesto nesreće, ostavljajući dete povređeno na putu

HOROR NA PUTU! Automobilom pokosio dete pa pobegao! Mališan HITNO prebačen u bolnicu!

Foto: Shutterstock

Hitna pomoć

U mestu Brestovac, tačnije na ulici Stari Brestovac, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je šokirala lokalno stanovništvo, prenosi Net.hr.

Prema izveštaju požeško-slavonske policije, došlo je do naleta privatnog automobila na malo dete, čiji identitet za sada nije otkriven.

Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste činjenica da je vozač vozila napustio mesto nesreće, ostavljajući dete povređeno na putu.

Dete je hitno prevezeno u Opštu županijsku bolnicu Požega, gde mu se pruža medicinska pomoć.

Udaljio se sa mesta nesreće: Vozač u bekstvu

Jedan od najalarmantnijih detalja ove nesreće jeste činjenica da je vozač vozila odlučio da se udalji sa mesta nesreće, umesto da pruži pomoć povređenom detetu.

Ovaj postupak je izazvao ogorčenje i negodovanje među lokalnim stanovništvom, dok su nadležne službe pokrenule potragu za vozačem kako bi utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Uviđaj je u toku: Detalji nesreće još uvek nepoznati

Nakon ove uznemirujuće saobraćajne nesreće, policija je odmah izašla na teren i započela sa sprovođenjem uviđaja.

Detalji o uzrocima i okolnostima nesreće još uvek nisu poznati javnosti, ali se očekuje da će istraga otkriti više informacija o ovom slučaju.

Lokalno stanovništvo prati razvoj situacije s velikom zabrinutošću i nadom da će odgovornost za ovaj događaj biti brzo utvrđena.

Nesreća u Brestovcu ostavlja dubok trag u zajednici, podsećajući nas na važnost pažljive vožnje i solidarnosti u saobraćaju. Svi se nadamo brzom oporavku povređenog deteta i da će odgovorna osoba biti privedena pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading