PORODIČNA DRAMA SAŠE MATIĆA DOBILA EPILOG: Agonija o RAZVODU sa suprugom je ozvaničena - svi detalji isplivali u javnost!

Autor:

Zabava

18.06.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić rešio da iznese istinu u javnost o pričama da se razvodi!

PORODIČNA DRAMA SAŠE MATIĆA DOBILA EPILOG: Agonija o RAZVODU sa suprugom je ozvaničena - svi detalji isplivali u javnost!

Foto: Republika

Pevač Saša Matić odlučio je da progovori o njegovom razvodu, a kako je Scandal nedavno pisao, njemu se sve smučilo, te je rešio da stane na put svim zlonamernim komentarima.

Naime, njemu je više preko glave priča o navodnim problemima koje ima sa suprugom Anđelijom, te o njihovom razvodu o kojem mediji svako malo bruje! Zbog svega toga, Sale je otvorio dušu i poverio se prijateljima u nadi da će bar najbližima objasniti u čemu je problem.

Foto: e-stock

Saša Matić

 

- Saša ne može da veruje da mediji i dalje pišu o njegovom razvodu, a on sa Anđom nikada nije imao problem - započinje izvor i dodaje:

- Zato je i seo sa prijateljima i rekao: E sad je dosta! Evo da se zna da se moja Anđa i ja volimo najviše na svetu! Ona je za mene jedna jedina i nema ni govora o razvodu, a to što se piše, molim vas, iskulirajte - prepričava izvor i nastavlja:

- Prijatelji su rekli Saši da su oni i znali da je sve laž i da se ne uzbuđuje, međutim, njemu baš nije prijatno što se to piše jer se i Anđelija ljuti, pa je zato i rekao pred svima kako stoje stvari -  završava izvor.

Foto: RTS/printscreen

Saša Matić

 

Regionalna muzička zvezda, Saša Matić, objavio je danas da su karte za njegov nestrpljivo očekivani koncert, koji će se održati 8. marta 2025. godine u Beogradskoj Areni, puštene u prodaju. Ovo će biti jedan od najvećih solo koncerata ovog popularnog izvođača u poslednjih nekoliko godina.

Saša Matić, poznat po svojoj emotivnoj izvedbi i jedinstvenom glasu, ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg događaja.

- Ovo je prilika da se ponovo povežemo sa publikom na način koji je samo muzika sposobna. Očekujem vas sve u Areni, biće to veče za pamćenje - rekao je Matić za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crnogorka

18.06.2024 22:22

Dosta vise hrvastine.Ne unistavajte najlepsi jezik na svetu.Da li ste culi za rec : "IZVODJENJE".

Odgovori 17 1