KRVAVA ANELI AHMIĆ NAPUSTILA ELITU: Doktori joj HITNO ukazali pomoć, svi detalji DRAMATIČNE SITUACIJE!

Autor:

Zadruga

19.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari ukazali Aneli Ahmić hitnu pomoć!

KRVAVA ANELI AHMIĆ NAPUSTILA ELITU: Doktori joj HITNO ukazali pomoć, svi detalji DRAMATIČNE SITUACIJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić je šokirala mnoge kada je pred milionskim auditorijumom otvorila svoju dušu i podelila intimne detalje o svom zdravstvenom stanju. Nakon što je otkrila bivšem dečku Marku Janjuševiću Janjušu da će abortirati njegovo dete, Aneli je istakla da je svakodnevno krvarila, što je izazvalo zabrinutost kako kod nje same, tako i kod publike.

Produkcija je odmah reagovala i pružila Aneli neophodnu medicinsku pomoć nakon što je istakla da je bila kod lekara i dobila terapiju. Ova brza reakcija produkcije na Anelinu potrebu za zdravstvenom negom dodatno je istakla važnost brige o takmičarima u rijaliti šou programima.

Foto: printskrin

Aneli Ahmić i Janjuš

 


Aneli je otkrila da je lekar propisao lekove za njeno zdravstveno stanje, što je dodatno naglasilo ozbiljnost situacije. Njeno svakodnevno krvarenje je izazvalo zabrinutost kod publike, ali i istaklo važnost pružanja podrške i razumevanja u ovakvim delikatnim situacijama.

Otišla sam kod doktora jer sam svaki dan krvarila. Trebala sam da primim inekcije, ali sam nastavila da pijem lekove. To je istina, rizična mi je trudnoća, doktor mi je rekao da moram da idem na savetovanja - rekla je Aneli, te su mnogi shvatili da je ona krvava napuštala imanje da bi joj se pružila stručna pomoć. 

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić

 

- Šta se promenilo otkad je ona trudna - upitao ga je Đedović.

- Pa generalno, isto je sve, samo je sada još gore. Ja sam doneo konačnu odluku, ja i ona nikad nećemo više biti zajedno. Smatram da je odgovornost prema bebi podjednaka, vidim da se naše svađe nastavljaju, mislim da nema potrebe za tim. Mislim da treba da porazgovaramo o svemu lepo - odgovorio je Janjuš.

BONUS VIDEO:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
dušanka

19.06.2024 05:46

FOLIRANT OD POČETKA...ZLO U SVAKOM SLUČAJU...

Odgovori 11 3
Ljiljana

19.06.2024 14:53

Ovoj je duša kvarna. Bebu mora da je Đedović napravio.🤣 Pa je posle gurnuo Janjušu.🤫. Lažna ona,lažna trudnoća. Ponovo pije smiriće, ali džabe, ona je još gora. Nedeluje terapija.💩🐵🤮🐸🐉🐄🤡

Aleksandra

19.06.2024 18:57

Ma,Aneli Nije ni bila trudna.Muljator kao I ovaj njena.Nasli su se.