SRĐAN JANKOVIĆ ĆE DANAS REŠITI NEDOUMICE! U 10 počinje saslušanje osumnjičenom za ubistvo Danke Ilić!

Autor:

Hronika

19.06.2024

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilac je detaljno analizirao Jankovićeve izjave i primetio neke nejasnoće i protivrečnosti, što je dovelo do poziva za ponovno saslušanje.

SRĐAN JANKOVIĆ ĆE DANAS REŠITI NEDOUMICE! U 10 počinje saslušanje osumnjičenom za ubistvo Danke Ilić!

Foto: Facebook, twitter, Fito: Dragan Kadić

Danas u 10 sati, u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, osumnjičeni Srđan Janković (50) će ponovo biti saslušan. Nakon što je dao izjavu 4. juna tvrdeći svoju nevinost u slučaju ubistva Danke Ilić, tužilaštvo je odlučilo da ga ponovo pozove na saslušanje zbog nejasnoća i protivrečnosti u njegovim izjavama. Janković se od 4. aprila kada je uhapšen branio ćutanjem, ali je najavio da će progovoriti pred tužilaštvom kada za to dođe vreme.

Tužilac je detaljno analizirao Jankovićeve izjave i primetio neke nejasnoće i protivrečnosti, što je dovelo do poziva za ponovno saslušanje. Očekuje se da će Janković pred tužilaštvom razjasniti ove nedoumice, posebno u vezi sa tvrdnjom da nikada nije video devojčicu Danku, koja je tragično nastradala 26. marta.

Jankovića je tužilaštvo pozvalo na ponovo bude saslušan jer u njegovim izjavama ima nekih nejasnoća. Naime, tužilac je detaljno analizirala njegove izjave i naišla na neke protivrečnosti i nejasnoće. Sada je pozvan da pred tužilaštvom to razjasni – kažu nadležni.

Podsetimo, Jankovićev kolega Dejan Dragijević, takođe osumnjičen za ovaj zločin, detaljno je ispričao šta se desilo tog kobnog dana. On je priznao da su službenim vozilom oborili dete i da je potom on ubio devojčicu Danku, a telo bacio na Starobanjsku deponiju. Interesantno je da je Dragijević kasnije tvrdio da je sa svojim ocem i bratom prebacio telo na drugu lokaciju, ali odbija da otkrije gde.

Iako se očekivalo da će Janković, kada je najavio da će odgovarati na pitanja tužioca, otkriti gde se nalazi telo ubijene devojčice, on je sve iznenadio svojom odbranom u kojoj je tvrdio da nikada nije ni video Danku. Ovo je dodatno zakomplikovalo slučaj, a DNK analize službenog automobila su pokazale da nema tragova DNK malene Danke, što je dodatno komplikovalo situaciju.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading