HITNA POMOĆ JE STIGLA, ALI ZA NJEGA JE VEĆ BILO KASNO: Detalji stravične saobraćajke u Novom Sadu - nastradao muškarac! (FOTO)

Autor:

Hronika

21.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušali su reanimaciju, ali nije mu bilo spasa.

HITNA POMOĆ JE STIGLA, ALI ZA NJEGA JE VEĆ BILO KASNO: Detalji stravične saobraćajke u Novom Sadu - nastradao muškarac! (FOTO)

Foto: Shutterstock, MUP Srbije, TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, Pixabay/garten-gg

Jutros nešto pre 5 časova, Novi Sad je bio poprište tragične saobraćajne nesreće koja je odnela život 73-godišnjeg muškarca. Hitna pomoć je odmah reagovala, ali nažalost, nisu uspeli da mu spasu život.

Doktor Zoran Krulj, portparol novosadske Hitne pomoći, izjavio je da je ekipa Hitne pomoći stigla na lice mesta brzo nakon nesreće, ali su zatekli muškarca bez znakova života. Lekari su uložili napore da ga reanimiraju, ali bezuspešno.

Nakon nesreće, policija je odmah obavila uviđaj kako bi utvrdila uzroke ovog tragičnog događaja. Detalji o samoj nesreći nisu još uvek poznati javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 


Prema prvim informacijama, nesreća se dogodila kada je automobil udario u betonski element. Hitna pomoć, vatrogasci i policija su odmah reagovali, ali nažalost, ni njihovi napori nisu mogli da spase život nesrećnom muškarcu.

Ova tragična nesreća duboko je potresla lokalnu zajednicu i podseća nas na važnost pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa.

 

 

Podsećamo, mladić F.M. (19) iz Leskovca teško je ranjen u tuči više osoba koja se dogodila noćas oko ponoći. Prema saznanjima, njemu je za sada NN lice nanelo sedam ubodnih rana.

Kako nezvanično saznaje "Blic", u tuči je učestvovalo više osoba, većina njih iz kriminogene sredine, kada je mladić zadobio teške povrede.

On je hitno zbrinut u KC u Nišu i trenutno je životno ugrožen i nalazi se u komi.

Policija i dežurni tužilac obavili su uviđaj na mestu ubadanja, a preduzimaju se mere na otkrivanju identiteta učinioca ovog dela radi vođenja krivičnog postupka za krivično delo ubistvo pokušaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading