"OTAC JE OD KOSTE HTEO DA NAPRAVI ZVER": Instruktor i vlasnik streljane izneli odbranu na suđenju za masakr u Ribnikaru

Autor:

Hronika

21.06.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje se nastavlja 12. jula saslušanjem četiri svedoka

"OTAC JE OD KOSTE HTEO DA NAPRAVI ZVER": Instruktor i vlasnik streljane izneli odbranu na suđenju za masakr u Ribnikaru

Foto: printscreen/youtube.com, Republika, Privatna arhiva

Suđenje roditeljima dečaka ubice, Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, vlasniku i instrukturu iz streljane u kojoj je Kosta učio da gađa u pokretne mete je zavrđeno za danas.

Okončana je faza iznošenja odbrane pošto su na današnjem ročištu optuženi iz streljane negirali krivicu.

Ratko Ivanović vlasnik streljane kazao je da je Vladimir Kecmanović sina dovodio u streljanu, dok je instruktor tog kluba, Nemanja Marinković rekao da se ne seća Kostinih dolazaka.

Miljana Kecmanović i Vladimir su u više navrata odmahivali glavom dok je Ivanović govorio dok su njihovi advokati pokušali da ospore te navode.

To je potvrdila Irina Borović u izjavi nakon suđenja ponovo ističući da kontakt sa oružjem Kosti nije omogućio otac.

- Da li su iz streljane došli po dečaka kod njega kući ili je on sa ocem išao tamo kao i u druge streljane van Beograda. Advokati zlikovaca pričaju nebuloze jer dete njje išlo samo nego sa ocem koji je od njega hteo da napravi zver - otkrio je izvor Republike, ali zbog isključene javnosti nije želeo da ga imenujemo.

Dvojica okrivljenih iz streljane nisu želeli da odgovore na sva pitanja, ali su kazali da oni ne čuvaju oružje u plastičnoj kutiji kao što je to radio Vladimir Kecmanović.

Suđenje se nastavlja 12. jula saslušanjem četiri svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
I jeste..

21.06.2024 15:15

I on i Miljana napravili su od Koste zver,monstruma,ološa.A i ćerka treba da bude "pregledana",teško da je i ona normalna,s obzirom na to ko je vaspitavao.

Odgovori 40 5
Ne treba...

21.06.2024 19:09

@I jeste.. - Ćerka je drugaricama sipala domestos u piće tako da ne treba da je pregledaju i ona je opasna po okolinu kao i Kosta.Ovi roditelji su napravili od dece ubice.

Odgovori 32 4
NN

22.06.2024 00:34

Elektrošoker za Robota i šamarčina za Divu! VERY SIMPLE!

Odgovori 13 5
Đed Stojko

23.06.2024 17:27

A škola? Polagao za sedmi u Mat. Gimn. pa nije prošo, pa u RIBNIKARU menjo odeljenje... Pa 200 izostanaka... Direktor, pedagog, razredni odgovorni kolko i roditelji! Nažalost "čuvar" platio glavom svoju nesposobnost!