RODITELJI DECE UBIJENE U "RIBNIKARU" I DALJE BEZ ODGOVORA: "Miljana će sud da ubedi da je njen DNK na razne načine mogao da dospe na metak - to je njena struka, to radi maherski!"

Autor:

Hronika

22.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zašto su naša dobra deca njihove žrtve, zašto su ubijena, upitali su ogorčeni roditelji na suđenju Kecmanovićima.

RODITELJI DECE UBIJENE U "RIBNIKARU" I DALJE BEZ ODGOVORA: "Miljana će sud da ubedi da je njen DNK na razne načine mogao da dospe na metak - to je njena struka, to radi maherski!"

Foto: Privatna arhiva, printscreen, Dragan Kadic

Suđenje u krivičnom postupku koje se vodi protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića održano je juče u Palati pravde.

Tokom ročišta, Miljana Kecmanović je odgovarala na pitanja oštećenih. Međutim, sudija je mahom odbijao pitanja porodica žrtava sa obrazloženjem da nisu povezana sa predmetom optužbe, na šta su roditelji ubijene dece burno reagovali.

- Dragan i Nina Kobiljski su se slomili kada im je oduzeto pravo da od majke dečaka-ubice dobiju odgovor kako je njihov sin postao to što jeste i ubio njihovo dete, njihovu ćerku Emu - saznajemo od izvora upoznatog sa slučajem.

Miljana Kecmanović koja je inače po profesiji stručnjak za DNK, svojim ponašanjem dodatno je uznemirila oštećene.

- Ona će sud da ubedi da je njen DNK mogao na razne načine da dospe na metak. To je njena struka i to maherski može da izvede. A gde su nama odgovori zašto su naša dobra deca njihove žrtve, zašto su ubijena - govorila je ljutito majka jedne od ubijenih devojčica.

Da podsetimo, ovo suđenje je trajalo nepunih sat vremena, tačnije, prekinuto je jer se optuženima iz streljane u kojoj je Kosta učio da puca iznenada slošilo, te nisu bili u stanju da iznesu svoju odbranu.

Suđenje je prekinuto, a zaposleni iz streljane koji su optuženi u ovom postupku će na sledećem ročištu iznositi svoju odbranu.

Da podsetimo, dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
dr

22.05.2024 13:01

Kako zasto? Pa zbog reklame i sopstvene promocije. Ko garantuje da oni od prvog dana nisu sina spremali za zlocin? Ko garantuje da mu otac blizak sa Zemunskim klanom sa kojima je bio hapsen u Sablji nije dao ideju? Ko veruje da majka koja kriminalcima zatura DNK tragove nije razradila strategiju? Zli geni zlo vaspitanje, pa kako ocekivati drugaciji ishod? Sad i oni kriminalci koji nisu culi za vestine koje poseduje Miljana Kecmanovic, znace kome da se obrate i kome debelo da plate. Da zavrsi fakultet u roku nije znala, trebalo joj je duplo vise vremena i uticaj svekra akademika da je kao loseg studenta pogura do diplome i progura da se zaposli na fakultetu. Moguce da greske u vestacenju nisu stvar odluke vec neznanja i nesposobnosti, ali je gospodja uspela da svoje neznanje debelo naplati kriminalcima. Takodje svi su sada culi za Vladimira Kecmanovica, te mogu da pohrle njemu na preglede pod uslovom da zaborave da je bio najgori student, da mu je diplomu obezbedio otac akademik kao i specijalizaciju na koju kao los student nije imao pravo, ali uticaj i pare akademika su to sredili. Sa koliko gordosti se krecu te spodobe, koliko se bahate, koliko su nadobudni a najgori studenti koji su se na nezakonite nacine dokopali polozaja. Umesto da se stide oni veruju da im je sve dozvoljeno.

Odgovori 29 9
Tanja

22.05.2024 13:40

@dr - Sve ste upravu. Roditelje i najmlađeg masovnog ubice na svetu samo interesuje da izvrdaju i što pre pobegnu u London. Što naše dece nema zauvek i čika Dragana baš ih briga... Al da majka najmlađeg masovnog ubice na svetu radi i dalje u prosveti sramota.

Odgovori 22 14
Si

22.05.2024 13:43

@dr - @dr,zaboravio si napisati, da je i Miljanin otac bogat, kupi Kecmanovice u paketu! I ako ih je stari akademik Kecmanovic gurao i zaposlio, znaci da su svi korumpirani, lopovi i isti kao oni, jer do 3.maja su bili crem de la crem, ugledni, stari akademik je umro, davno, gde su svi ti koji to znaju pa da Kecmanovicku smene ili otkaz joj daju, mogli su to uraditi davnih Dana, Al nisu! A zasto?! Zaključi sam dr!

Odgovori 16 6
Zoki

22.05.2024 13:02

Najpre, ubica je maloletno dete Kosta, koje nazalost ne odgovara krivicno, tu je vec mali pomutio ceo sistem, Vladimir kao otac decaka i cije je oruzje mora odgovarati jer je odgovoran za svoje dete, kazna je max 12 god, sto je sramota, Al takvo nam je sudstvo i zakoni, majka Miljana nece u zatvor jer njen dnk je mogao biti svuda i je svuda, jer zivila je u tom stanu, maloga treba leciti, jer to sto je napravio nije normalno niti ima opravdanja za to, ne postoji! Mi sad mozemo pricat do sudnjeg dana, mali je trpeo vršnjaka nasilje, to se zna, verovatno je pukao i uradio to zlo! Još je veca agonija sto se stalno svi pitaju zasto, a nema odgovora! Nikada pravda nece biti zadovoljena, i da ih sve osude na smrt, sto nije moguce, Al recimo da je moguce, ni tada se zivoti vratit nece! I to sto se piskara, Miljana došla obucena ovako onako, sveze frizure, naocale stikle, pa jel to vazno, bitno, to su ne bitne gluposti, gde je pogledala, gde je otisla, s kim sedela, gubljenje vremena na nebitne stvari! Osudite oca, on je kriv, jer mali nije krivicno odgovoran i tu agoniju privedite kraju, zbog zrtava!

Odgovori 21 11