"KOSTIN OTAC INSISTIRAO DA NJEGOV SIN PUCA IZ VELIKOG KALIBRA": Evo šta je vlasnik streljane rekao na suđenju, branilac Miljane i Vladimira Kecmanovića burno reagovao!

Autor:

Hronika

21.06.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Borivoje Borović, branilac Miljane i Vladimira Kecmanovića, burno je reagovao na Ivanovićeve navode, optuživši tužilaštvo za taktički napad na njegove klijente.

"KOSTIN OTAC INSISTIRAO DA NJEGOV SIN PUCA IZ VELIKOG KALIBRA": Evo šta je vlasnik streljane rekao na suđenju, branilac Miljane i Vladimira Kecmanovića burno reagovao!

Foto: Privatna arhiva, printscreen, Dragan Kadic

Ratko Ivanović, vlasnik streljane u koju je Vladimir Kecmanović, prema optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, vodio dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja, izjavio je danas pred Višim sudom u Beogradu da je upozorio Kecmanovića da nije dobro dovoditi dete u streljanu. Ivanović je rekao da je upozorio Kecmanovića da dete može da se povredi od trzaja pištolja. Ipak, Kecmanović je insistirao da njegov trinaestogodišnji sin gađa iz pištolja velikog kalibra.

Prema navodima vlasnika streljane, Kecmanović je međutim i pored njegovog upozorenja insistirao da trinaestogodišnjak gađa iz pištolja velikog kalibra - otkriva izvor informera.

Ivanović se, prema optužnici, tereti za davanje lažnog iskaza jer je tvrdio da dečak ubica nije pucao u njegovom klubu. Kecmanović, otac dečaka, optužen je za teško delo protiv opšte sigurnosti jer je vodio dete u streljanu i učio ga da puca, te nije adekvatno čuvao oružje kod kuće. Miljana Kecmanović, majka dečaka, optužena je jer je njen DNK pronađen na čauri u učionici gde je njen sin počinio masakr.

Advokat Borivoje Borović, branilac Miljane i Vladimira Kecmanovića, burno je reagovao na Ivanovićeve navode, optuživši tužilaštvo za taktički napad na njegove klijente. Kecmanovići su već negirali odgovornost za dela njihovog sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading