KOSTA JE VIŠE BIO SA MNOM NEGO SA RODITELJIMA: Učiteljica dečaka-ubice otkrila ŠOKANTNE DETALJE iz života porodice Kecmanović!

Autor:

Hronika

18.05.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znao je sve o svemu. Nije bio nestašan kao drugi dečaci.

KOSTA JE VIŠE BIO SA MNOM NEGO SA RODITELJIMA: Učiteljica dečaka-ubice otkrila ŠOKANTNE DETALJE iz života porodice Kecmanović!

Foto: privatna arhiva, Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Dečak-ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar"Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja prošle godine sa samo 13 godina ubio devetoro đaka i čuvara ove ustanove i dalje se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

Od tog kobnog dana, priča se o tome kakav je Kosta Kecmanović bio u društvu, kod kuće, kao i u školi..

O njegovom ponašanju unutar "Ribnikara", u Višem sudu u Beogradu govorila je i njegova učiteljica Vesna B. (68).

Naime, ona je u parnici porodice ubijene Adriane Dukić protiv dečaka-ubice i njegovih roditelja, juče objasnila kako je on do petog razreda bio primereno dete i da ništa nije ukazivalo da je u stanju da napravi zločin.

- Imao je kosicu do ramena. Išao je u muzičku školu i glumio. Znao je sve o svemu. Nije bio nestašan kao drugi dečaci. Jednom smo išli na sajam cveća kod pozorišta i on se javio da ispriča koji je cvet u pitanju i sve je znao o cveću - prepričala je učiteljica i istakla da je tokom prve četiri godine njegovog obrazovanja provodio više vremena sa njom, nego sa porodicom.

- Kosta je bio moj učenik. Više je za te četiri godine provodio vremena sa mnom nego sa roditeljima. Bio je odličan đak, nije kasnio, radio je vredno zadatke i bio omiljen u društvu. Bio je zabavan deci jer ih je zabavljao tako što im je prepričavao knjige koje je čitao.

Vesna B. se penzionisala pre dve i po godine, ali poslednje tri godine nije videla dečaka-ubicu. Kako je objasnila, muče je misli o Kosti Kecmanoviću, a o jezivom masakru saznala je istog jutra.

- Već u 9.15 su mi rekli: " Tvoj Kosta..'' Nisam mogla da verujem... - rekla je učiteljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (26)

Loading
Buba

18.05.2024 14:50

Dete je bilo izrugivano i odbaceno! Šteta za njega i sramota za oglednu skolu, koja je znala a nije reagovala, jer nije lako nazvat diplomatu, doktora, političara, elitu, i reci vase dete je bezobrazno, lako je u NE oglednim skolama nazvati radnika, vozaca prodavača! Eeeeee elito....

Odgovori 109 87
Nije škola kriva

18.05.2024 16:25

@Buba - Deze je bilo maltretirano od strane roditelja,a ne škole.I druga deca iidu u istu školu pa ne ubiše nikoga.

Odgovori 147 48
Marija

18.05.2024 16:56

@Nije škola kriva - Za sada. Uvek je neko prvi. Tako da to nije argument. Učiteljica ispriča da je prve 4 godine bio super dete.

Odgovori 46 43
Buba

18.05.2024 18:49

@Nije škola kriva - Nije škola kriva, kazes nije skola kriva, a jel znas da je davno davno pre masakra ispred te ogledne elitne skole velikim slovima bilo napisano Kosta Kecmane pederu, detetu od 12 god, i gle sad cuda, Niko iz skole da reagira, 1000 đaka ide u nju, svi gazili preko toga, pa i 12 god Kosta, i nastavnici i roditelji, i niko nista, jel mislis da je neko iz Niša to napisao??!! Nemoj samo da kazes nije tacno, jer je tacno, ko god je tamo prolazio video je, nakon 3.maja je nadopisano, Čekamo te!!! Divota od škole!

Odgovori 161 65