NOVI DETALJI HORORA! MLADIĆ (17) POKUŠAO ČEKIĆEM DA UBIJE POZNANIKA (23): Dečko sa PRELOMLJENOM LOBANJOM prevezen U KBC ZEMUN!

Autor:

Hronika

21.06.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozvao ga je da izađe iz stana i onda je usledio krvavi pir!

NOVI DETALJI HORORA! MLADIĆ (17) POKUŠAO ČEKIĆEM DA UBIJE POZNANIKA (23): Dečko sa PRELOMLJENOM LOBANJOM prevezen U KBC ZEMUN!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

F. T. (17) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije N. K. (23) na Novom Beogradu kada ga je udario čekićem u glavu.

Uhapšen je juče u saradnji sa Višim javnim tužiocem za maloletnike.

Podsetimo, N. K. najverovatnije poznaje svog napadača jer ga je on pozvao na mobilni telefon i zatražio da izađe iz stana na Novom Beogradu.

Na ulici ga je sačekao napadač koji ga je nekoliko puta čekićem udario u glavu.

Nezvanično, N. K. je uspeo da pozove Hitnu pomoć i kaže da je pretučen.

On je u teškom stanju sa prelomljenom lobanjom primljen u KBC "Zemun". Povrede su opasne o život.

N.K. je pozat policiji u Beogradu i privođen je zbog narkotika.

Podsećamo, mladić F.M. (19) iz Leskovca teško je ranjen u tuči više osoba koja se dogodila noćas oko ponoći. Prema saznanjima, njemu je za sada NN lice nanelo sedam ubodnih rana.

Kako nezvanično saznaje "Blic", u tuči je učestvovalo više osoba, većina njih iz kriminogene sredine, kada je mladić zadobio teške povrede.

On je hitno zbrinut u KC u Nišu i trenutno je životno ugrožen i nalazi se u komi.

Policija i dežurni tužilac obavili su uviđaj na mestu ubadanja, a preduzimaju se mere na otkrivanju identiteta učinioca ovog dela radi vođenja krivičnog postupka za krivično delo ubistvo pokušaju.

Podsetimo, ranije ovog meseca u stanu u Ustaničkoj ulici, prema nezvaničnim saznanjima, nađena su dvojica muškaraca sa povredama.

Prevezeni su u Urgentni centar.

Svega 20 minuta pre toga, na okretnici autobusa 31 mladić (21) uboden je nožem i prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading