"ŠTA ME GLEDAŠ?!" MILJANA KECMANOVIĆ NAPRAVILA HAOS ISPRED SUDNICE! Isprovocirala oca ubijene Angeline, advokat ih razdvajao (FOTO)

Autor:

Hronika

21.06.2024

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se nastavlja suđenje ocu i majci dečaka-ubice Koste Kecmanovića koji je izvršio strašan zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

"ŠTA ME GLEDAŠ?!" MILJANA KECMANOVIĆ NAPRAVILA HAOS ISPRED SUDNICE! Isprovocirala oca ubijene Angeline, advokat ih razdvajao (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Privatna arhiva

Miljana Kecmanović je kao i obično došla doterana u sud, čak sa loknama u kosi i u jednom momentu joj se pogled sreo sa pogledom Anđelka Aćimovića.

Očajni otac Angeline Aćimović se slomio i pitao je: "Šta me gledaš"Miljana je ostala hladnokrvna i bez reakcije na licu.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Advokat oštećenih smirivao Anđelka

Advokat oštećenih Ognjen Božović je smirivao nemoćnog Anđelka, kao što možete videti na fotografiji iznad.

Nina i Drgan Kobiljski usli su u zadnji čas pred sam početak suđenja

Podsećamo, na današnjem suđenju, odbranu bi trebalo da iznese Ratko I., vlasnik streljačkog kluba, zajedno sa instruktorom Nemanjom M. Obojica su optužena za davanje lažnog iskaza u tužilaštvu, tvrdeći da Kosta Kecmanović nije pucao u tom klubu.

Ratko i Nemanja su na prethodnom suđenju izjavili da se ne osećaju dobro, što je dovelo do odlaganja njihovog izlaganja za današnje suđenje. Porodica Kecmanović takođe je iznela odbranu na prethodnim suđenjima, ali su odbili da odgovaraju na pitanja punomoćnika oštećenih.

Otac dečaka je optužen za teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i zbog nedovoljne brige o oružju u kući. Majka Miljana je takođe optužena jer je njen DNK pronađen na jednoj čauri u učionici gde je zločin počinjen.


Kosta Kecmanović, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina i samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koje je uzeo 1. maja. Zatim je kobnog dana otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba, ranio petoro dece i nastavnicu istorije.

Suđenje je zatvoreno za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava, a detalji i okolnosti ovog slučaja i dalje izazivaju veliku pažnju javnosti i pravosudnih organa. S obzirom na težinu zločina i kompleksnost slučaja, očekuje se da će suđenje doneti jasnoću i pravdu za sve uključene strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Ana

21.06.2024 14:10

Izgleda da su svi bolesni

Odgovori 15 20
Zna se tačno ko je bolestan

21.06.2024 15:17

@Ana - Sram te bilo,nazivaš roditelje ubijene dece bolesnima? Imaš li ti decu?Sram te bilo!!

Odgovori 21 18
Gršo

21.06.2024 19:18

@Zna se tačno ko je bolestan - Zašto onda dolazi na sud, ako je ne može očima videti, a i zna da ona svaki put bude u blizini, ne idu baš svi roditelji na suđenja jer nemaju snage što je i razumljivo, ali agresivne scene isto neče ništa promeniti na bolje, Kecmanoviće boli uvo za sve.

Odgovori 18 13
Išao bi i ti

21.06.2024 23:04

@Gršo - Da je tvoje dete ubijeno.

Odgovori 16 9